להתאמן 6 פעמים בשבוע יום אירובי יום אנאירובי

M g g

New member
להתאמן 6 פעמים בשבוע יום אירובי יום אנאירובי

עלול לגרום לנזק לגוף? לאימון יתר? אז ככה אני מתאמן 6 פעמים בשבוע יום אירובי יום אנאירובי....זה יוצא 3 פעמים ריצה של שעה רצופה על כביש בחוץ ו3 פעמים אימון fbw של שעה בבית עם משקולות....יוצא לי לישון בערך 6-7 שעות בלילה....האם זה בריא ובסדר להתאמן ככה? או שזה יותר מדיי? לא רוצה לגרום לעצמי נזק...

יום לא ויום למה לא

שלום רב, אם האימונים מתוכננים נכון ומתאימים לרמת היכולות הגופניות שלך אז אין בעיה. אם הם לא מתוכננים אז בהחלט אתה יכול לגרום נזק או פשוט לעבוד לא יעיל ולא להתקדם בכלל. 6-7 שעות נשמע מעט מידי זמן. בן כמה אתה? בנוסף חשוב לראות איך התזונה שלך ובעיקר מהי מידת האינטנסיביות של האימון. הכי טוב זה לגשת לייעוץ אצל מומחה בתחום. בהצלחה!

M g g

New member
אני בן 19.5 בערך...אוכל בערך 2500 קלוריות

ליום...בריצות שאני עושה זה בערך 15 קילומטר כל פעם...והאימוני full budy workout אני עובד על כל השרירים בגוף הינה התוכנית: Chest Push-up 7x2, chest dip 7x4 Back Pull-up 7x3, Chin-up 7x3 Shoulders Raise 10x3 Triceps Triceps Extension 10x3 Biceps Curl 10x3 shrug 10x3 Legs Squat 7x3 lunge 7x3 Waist Crunch 15x4, Plank 1 minx2, Superman 5x2 עם 7.5 קילו מאחורי הראש

M g g

New member
אני על דעת עצמי האמת...הגובה שלי 1.74 משקל

62...כמה קלוריות בערך אני כן צריך לצרוך? אני באמת מרגיש כאילו כל הזמן אני רוצה לאכול עוד...אבל מאז ומתמיד הייתי אוהב לאכול הרבה...גם לפני שהייתי עוסק בספורט... בכל אופן אני ממש אשמח אם תגיד לי בערך כמה קלוריות אני צריך לאכול על פי הנתונים...אני יודע שכמות מדוייקת מן הסתם אין באפשרותך להגיד לי...אבל הערכה של +- תעזור לי מאוד תודה רבה מולי.... נ.ב. 6-7 שעות שינה בלילה זה באמת כל כך רע? פשוט אני צריך לקום כל יום ולהגיע לבסיס שלי ואני קם באיזה 6 בבוקר והולך לישון בלילה בסביבות 11 ומשו כי אני לא מצליח להרדם אח"כ בגלל האנדרנלין לפעמים

M g g

New member
אגב הריצות זה לא בדיוק 15 קילומטר לפי

חישוב שעשיתי עכשיו זה יוצא בין 10-12 קילומטר

ייעוץ תזונתי

שלום רב, אתה צריך ייעוץ מקצועי ולא ככה דרך האינטרנט. הייעוץ צריך להיות פיסיולגי משולב בתזונה. בהצלחה!

M g g

New member
תודה מולי,אני מודה לעניין,אבל בכל זאת אשמח אם

רק תגיד לי בשיעור כמה קלוריות עליי לצרוך בנתיים

למעלה