להתבגר -פרק 12

Roei152

Well-known member
מנהל
להתבגר -פרק 12
אז נופר עלתה על זה שאבא שלה התאהב באילה...
משהו מוזר לי פה אימא של אביתר הגיבה נורא בקיצוניות לכך שנופר לא באה אליהם , ובמקום זה הלכה לבית קפה עם אביה . מה קורה פה ? כבר אסור לבת לבלות עם אבא שלה ? אפילו שיש בעיות בין נופר לאביה ... זה לא ענינים של אביתר ואמו אז נכון שאביתר צודק בכך שנופר מנצלת אותו אבל עדין זו לא סבה להתעצבן שנופר הבריזה לו בגלל שקבעה משהו עם אביה ... מערכת יחסים עם הורים זה דבר אחד ומערכת יחסים עם חבר/בן זוג זה דבר אחר לגמרי..
אדי????? זה השם החדש שגלילה המציאה לבריון ?? בספר גלילה קוראת לו אלי ואח"כ דור אונם דור זה השם האמיתי של הבריון גם בספר וגם כאן ... אבל קצת מוזר לא?
גל מבקשת מנעמה ללכת לתומר .... בססדרת הספרים אמור להתחיל בינהם משהו אבל בשלב הרבה יותר מאוחר לא בשלב הזה.... בין נעמה לתומר כלומר.....

שיר m

Well-known member
לא קראתי, לא ראיתי, לא עובד לי השידור

Roei152

Well-known member
מנהל
גם לי -אז ראיתי בסמאארטפון.....
תנסי שם... אפליקצית ערוץ 10

שיר m

Well-known member
פרק מעולה
רועי אמרתי לך שזה הוא הבריון! בגלל זה חשבתי שהיא הבת של אורן... אבל כנראה שהוא טועה (כי הוא חושב שהיא הבת של אורן), וככה ייצא שאבנר מנסה לסדר את כולם אבל יתפקשש לו בדרך... מסובך? כן

&nbsp
נעמה מותק, אני באמת אוהבת אותה.
&nbsp
דין ומאיה כאלה חמודים אפילו שהם סתם עומדים אחד ליד השני:)
&nbsp
אני אוהבת את אביתר ואמא שלו, הם תמיד מעולים בקטעים שלהם.
&nbsp
אבא של נופר נדלק על איילה, ותוך כדי מגלה לה על בעיות בחברה שהיא עזבה... מסקרן לאן זה ימשיך
&nbsp
אורן קורע, והכריזה של דין

&nbsp
לפי התקציר לפרק הבא, אנחנו מתקרבים לסוף, הדברים מתחילים לזוז.
&nbsp
&nbsp
ותגובה למה שכתבת רועי:
אמא של אביתר פשוט התרגשה נורא שהוא מביא חברה הביתה. זה אביתר, שאין לו חברים, שלא יוצא, שלא מזמין... אז בטח שהיא תתרגש. זה שהיא הגזימה זה בטוח

&nbsp
זה שהוא אמר שהשם שלו אדי זה לא אומר שזה השם שלו...
&nbsp
בין נעמה לתומר?! רועי אתה מספיילר לי

Roei152

Well-known member
מנהל
לגבי הבריון ....
את לא זוכרת את הסצינה של שיחת הויזדיאו? עמית הופיע בה.....
נעמה ותומר אמור לקרות אבל לא בשלב בו מתרחשת הסדרה .... הסדרה מספרת על התקופה שללפי סדרת הספרים הם בסוף ט'...מה שאני מדבר עליו , נעמה ותומר אמור לקרות בתחילת י' של השכבה ...
מה שאני אמרתי זה שבאמת קוראים לו דור גם בספר וגם בסדרה.. רק שבספר הוא משקר ואומר שקוראים לו אלי..... אז אני אמרתי כאילו מה קורה? קום אלי ועכשיו אדי?

שיר m

Well-known member
אה הבנתי את הקטע עם השם
לקח לי זמן להיזכר בוידאו שדיברת עליו... כן נכון:)

למעלה