להתגבר על התנאי האחרון

ע ו פ ר ה

New member
להתגבר על התנאי האחרון

קיבלתי במייל מאלכס זיו מאמר + אישור לפרסם אותו כאן. כשהמאמרים נראים לי מתאימים אני מבקשת להביא אותם לפניכם. אז קודם כל אני מודה לאלכס זיו. והרי הפתיח: "אני רוצה לדבר היום על הדרך הנסתרת שבה אנחנו מציבים לעצמנו תנאים שמונעים מאיתנו להיחשף להזדמנויות הרבות שקיימות בכל מצב שאנו מתמודדים איתו. התנאי הזה אומר: אם זה לא יקרה כפי שאני רוצה או מצפה, אז זאת תהיה ההזדמנות האחרונה שלי. ומי מאיתנו רוצה לפספס את ההזדמנות האחרונה?" להמשך המאמר: http://www.hasod.co.il/articles/The_Last_Condition.htm או בקישור המצורף. אשמח לשמוע את דעתכם באהבה עופרה

עופרה היקרה שבת שלום!

לא יצא לי להגיב בפורום הזה כמה ימים אז הנה אני כאן, עכשיו... דרך אגב אני רשומה באתר הסוד של אלכס זיו אז אני מקבלת כל הזמן אימיילים עם מאמרים נפלאים.. לגבי המאמר הזה אז לא התחברתי אליו ולא בגלל שהוא לא נכון הוא מאוד נכון למי שחי ככה ויש הרבה אנשים שחיים ככה אבל היות ואני כבר מזמן לא "בסרט" הזה אז הוא לא גרם לי לשינוי תודעתי כי בעצם אף פעם לא היה לי תנאי אחרון (אולי כשהייתי בת 15 והייתה לי אהבה ראשונה וכשהיא נגמרה האמנתי באמת ובתמים שלא אוהב אף פעם אף אחד כמו שאהבתי את אהובי.. אבל זה טבעי לגיל הזה) אני טיפוס שלא מרים ידיים ולא מוותר כל כך מהר וגם אם לא הצלחתי במשהו אמשיך לנסות ולהאמין. זה דווקא כיף לקרוא מאמר כזה ולהגיד "אני כבר אחרי זה" "וי אחד לפחות אפשר לעשות..." שבת שלום ואהבה, נורית

ע ו פ ר ה

New member
רולילולי יקרה

גם אני לא שם, אבל אני מביאה לכאן מאמרים שיכולים לענות ולעזור לאנשים מהפורום. עולות פה הרבה שאלות וסוגיות ומצאתי שהמאמר הזה נותן תשובות לשאלות שעלו פה. ואיזה כיף לראות את כברת הדרך שעשית. גם בשביל זה המאמר הזה חשוב. באהבה עופרה

עופרה יקירתי

זה נפלא שאת מביאה לכאן מאמרים זה תמיד טוב ואפילו אם הצלחת לשנות לבנאדם אחד את המחשבה עשית עולם ומלואו ואשרייך!! סתם רציתי שתדעי שמאמצייך לא לשוא ושקראתי את זה, פשוט ראיתי שאף אחד לא הגיב אז הגבתי. באהבה, נורית

Purple Mushroom

New member
מאמר טוב וחשוב ...

...שמבסס את תיאוריית הסוד. "ידיעה היא אור"-מזכיר לי ציטוט מהשיר של שוטי הנבואה

Purple Mushroom

New member
יש ללהקת שוטי הנבואה הרבה שירים

לא זוכר את השירים בשם. אבל אני חושב אאל"ט שיש שיר עם המילים : ידיעה היא אור
,מחשבה היא ערך...
.

למעלה