להתגבר על לב שבור...

bad girl201

New member
להתגבר על לב שבור...../images/Emo14.gif

זה יכול להימשך שנים במקרה הממש גרוע ואני די מפחדת שאם אני לא אמצא אהבה חדשה אז זה יקרה בסופו של דבר גם לי...אני במצב הזה כמה חודשים (הרבה) ונראה לי שזה באמת כמו שאומרים- שעד שאין אהבה חדשה לא שוכחים את האקס/ית...קראתי את הכתבה הנ"ל http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2868245,00.html והבנתי שכנראה גם אני אחת מאותם אנשים...בתכל'ס אני אחת שנראית אחלה ואין לה בעיה להשיג הרבה יותר מוצלחים ויפים מהאקס הדפוק כי מתחילים איתי די הרבה- אבל כנראה אנחנו נמשכים דווקא למי שפוגע בנו ומתייחס אלינו כמו לזבל, אני לא רואה סיבה אחרת...נמאס לי כבר להיות במצב הדפוק הזה, אבל מצאתי שכל הודעה ממנו מקפיצה אותי ומחזירה אותי אחורה (בפסח הוא שלח לי הודעת חג שמח), והיום אני מתוך טיפשות אני שלחתי לו והוא לא ענה...בטח זה עוד אחד מהמשחקים שלו, למה אני מאפשרת לאחד מכוער ודפוק כזה לשחק בי? כבר קרה לי המון פעמים שהביטחון העצמי שלי ירד בגללו וחשבתי שאם אחד כמוהו לא רציני לגבי אז בטח אני מכוערת...

אופירA

New member
מנהל
נתקי!

קודם כל, תחליטי שאת מנתקת איתו את הקשר לחלוטין. לא שולחת. לא עונה. לא קוראת. לא מתייחסת. ההרגשה הפנימית של ההקפצה תתרפא מאליה, עם הזמן. רק כך תוכלי לזכות להיות חופשייה לנפשך להאמין שאת מוצלחת, לוותר על להיות תלויה באישור שלו, לוותר על להיות תלויה באישור של אף אחד. ולפתוח את הדלת ממקום חזק ובריא לקשר הבא, שיהיה האמיתי.

למעלה