להתגייס ישירות ליחידה או להיות מסופח לשם?

mor2622

New member
להתגייס ישירות ליחידה או להיות מסופח לשם?

אני אמור להתגייס ב30.8 ישירות ליחידה שלי גדסר צנחנים,אני אמור לעבור תטירונות ואז לעבור קורס חובשי מרפאה.תא המתנדבים נתקל בבעיה אם אני מתגייס דרך צנחנים אני רק יעשה את הקורס באוקטובר נובמבר ובנתיים אני אעשה תפקיד כללי בבסיס ואם אני מתגייס שלא דרך צנחנים ב8.8 אני עושה טירונות וישר קורס ומשם צנחנים מושכים אותי אליהם.עכשיו אני בדילמה לא יודע מה עדיף ואיך זה אמור להתנהל,תכלס אני רוצה להתקדם בצבא ואם אני אתגייס שלא דרך צנחנים זה יצור לי מחסום.רק לציין שאני רציתי להגיע לפראמדיק ורופא תא המתנדבים לא איפשר לי למרות שיש המלצות וקביעה כי אין כל סיכון בשירות מסוג זה ומפאת הזמן לערר זה לא אופציה רק אחרי שאני אכנס למערכת אני אפעל לתפקיד שאני רוצה.מה אומרים?

hillator

New member
תשובה

1. מה צנחנים אומרים על זה? הם מסכימים למשוך אותך
2. לגבי אי האישור נראה לי נובע מהחתימה על קבע קשיח בשני המסלולים שציינת
בברכה ובהצלחה

mor2622

New member
כעיקרון כן

צנחנים מסכימים למשוך אותי מקורס חובשים אליהם באמת שאני לא ממש מבין את ההבדל בין להיות דרך היחידה לבין שהם ימשכו אותי מהקורס אליהם אני לא יודע איזה תשובה להחזיר לתא מתנדבים מתסכל משו חח כעיקרון אני מתגייס כחובש מרפאה בבסיס גדסר צנחנים אבל כמו שאמרתי אני יהפוך את העולם עד שאתקבל לפראמדיק בצנחנים אני צריך אפשרויות שהתקדמו אותי!תודה לך על התשובה המהירה!

mor2622

New member
ווואלה לפי מה שאני הבנתימפקד היחידה

הם בקשר רציף איתו לפי מה שהבנתי הוא מאוד רוצה איתו והם צריכים חובשים...אפילו לא עשו לי ראיון ישר קיבלו אותי...הם נתנו את האפשרות של סיפוח או ישר ליחידה לשיקולי והם מאוד רוצים שאני אגיע ליחידה שלהם גם שמעתי שזו יחידה ממש טובה

hillator

New member
ככה אם זה מפקד יחידה

תבקש לדבר איתו ישירות ושהו יבטיח לך שהוא יכול למשוך אותך.
שלא יקרה מצב שאיזשהי רבט אמרה שיכולים למשוך אותך ובפועל זה יתברר כלא נכון

למעלה