להתחיל יוגה

• פותח הנושא nagi
  • פורסם בתאריך

nagi

New member
להתחיל יוגה

שלום אני מעונין להתחיל ללמוד יוגה וגר באזור המרכז. רציתי לדעת אם מרכז שיבננדה הוא מקום טוב להתחיל בו. וגם שאלה, אני מאוד מחובר לילדיי הקטנים, מרגיש שאני תמיד איתם גם כשפיזית אני בעבודה והם בבית או בגן, ממש מרגיש שאני משגיח ושומר עליהם מרחוק. אף פעם לא מרשה לעצמי להרפות עד הסוף, הם תמיד במודעות שלי. יש לי פחד מסוים ואולי סתם דימיוני, שבעשיית יוגה/מדיטציה, החיבור הרוחני הזה בינינו יפסיק להתקיים כי הרי במדיטציה אמורים "לרחף". מה דעתכם וסליחה על הבורות

ladyL

New member
שיבננדה ../images/Emo127.gif

היי Nagi אני חושבת שהפחד שלך שבעשיית יוגה או מדיטציה אתה תתנתק מילדיך הוא מוטעה. אין לי ילדים אמנם, אבל ממה שחויתי, היוגה או המדיטציה ימלאו אותך בהמון אנרגיות שאותן תוכל להעניק לילדים ולשמור עדיין על האנרגיות שלך. וגם הורים זקוקים לפעמים לזמן משלהם. כדי שהם יוכלו להמשיך להעניק את מה שיש להם. ראה למטה את דברי לאמא זולו.

יוגי בר

New member
יוגה למתחיל

שלום לך. 1. בעניין הלימוד באזור המרכז. אם זה בתל-אביב חבל אל הזמן, אל תחשוב פעמיים ורוץ בשמחה למרכז שיבננדה בת-א. אתה יכול ללמוד שם יוגה קלאסית. מדיטציה. חשיבה חיובית עוד. בפ"ת. למרכז בפ"ת. 2. כשאתה מרגיש מחובר אתה מחובר. נקודה. וטוב שאתה מחובר. וטוב שהם במודעות שלך. כך אתה מעביר אליהם את האנרגיה שלך. 3. בקשר לפחד(שזוגם מחשבה) שמע משפט חכם: כשפותחים בזהירות את הדלת של הפחד מגלים שאין שם כלום. תחליף את הפחד והדאגה באהבה. זה עובד יופי. 4. במדיטציה שזה השלב האחד לפני הטופ לא אמורים ל"רחף". להייפך אמורים להעמיק את הבוננות והעירנות הפנימית. בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

למעלה