עדיין מוקדם מדי לבכותלהתחיל לבכות כבר מעכשיו???
אני כ-שלושה ימים-ארבעה לפני המחזור (לקחתי החודש איקקלומין) והיום אחרי ניגוב (סליחה על התיאור) ראיתי כמו שאריות של דם חום (כזה דק ונמתח). האם יש עוד תקווה או להתחיל לבכות מעכשיו? אני מיואשת.
חכי עוד יום-יומיים ותראי מה קורהלהתחיל לבכות כבר מעכשיו???
אני כ-שלושה ימים-ארבעה לפני המחזור (לקחתי החודש איקקלומין) והיום אחרי ניגוב (סליחה על התיאור) ראיתי כמו שאריות של דם חום (כזה דק ונמתח). האם יש עוד תקווה או להתחיל לבכות מעכשיו? אני מיואשת.
לא, ממש לא!!!!!!!!!!!להתחיל לבכות כבר מעכשיו???
יש לי חברה שהתחילה את ההריון עםלא, ממש לא!!!!!!!!!!!
הרבה הריונות התחילו עם דימומים. זה טבעי ונורמלי. חכי עד לבדיקת הבטא ואז תוכלי לשמוח במקום לבכות...
עדכון ושאלה -להתחיל לבכות כבר מעכשיו???
הי:אני מציעה שתלכי ותעשיעדכון ושאלה -
הכתמים החומים עדיין נמשכים ונראים רק בניגוב, אבל מידי פעם אחרי פיפי, יש גם דם טרי (נראה רק בניגוב).אני ביום ה-27. השאלה היא: בהנחה שאני מקבלת החודש, האם הדימום הזה נחשב כתחילת מחזור, היום הראשון? כי החודש אני צריכה לקחת איקקלומין מהיום החמישי, ואני ממש לא יודעת איך להתייחס לזה. (אין לי בכלל כאבי מחזור אופייניים, אין לי כאבי בכלל). ועוד שאלה לאמהות שיש להן יותר מילד אחד - בהריון הראשון לא סבלתי בכלל מדימומים (גם לא של השתרשות או לפני קבלת המחזור), האם ההריון הזה (אם זה בכלל הריון) יכול להיות שונה? מישהי חוותה דבר כזה, הבדלים בהריונות או יותר נכון הזיהוי ההריון הטרי?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.