להתחיל להתמזמז

להתחיל להתמזמז

אני רוצה להתחיל להתמזמז בפומבי ולא יודעת איך אני מתביישת איך אני יכולה להשתחרר קצת או שזה מלכתחילה נראה לכם מגעיל?

magenta73

New member
מה זה להתמזמז בפומבי?

... ההגדרה מאוד רחבה. לי אין בעיה עם פוצי קוצי, נשיקות וכאלה, לא בכל מקום, כן... לא נגיד, מקרה שהיה, חברה של אחותי עם כל המשפחה בסלון מוצצת את האצבע של החבר שלה... WTF עוד מקרה, אמנם פיק אפ באר, אבל עדיין, לעשות אחד לשני ביד על הבאר... קצת לא מתאים. נשיקות במקום ציבורי, לא רואה בזה רע. אבל יש גבולות... גבול הטעם הטוב נקרא לזה.

Vdrums

New member
תעשי מה שנוח לך, זה לא שאת לומדת

משהו ויש שלב של מיזמוזים בפומבי.

אייך את רוצה להתמזמז בפומבי

אם את מתביישת ? אולי את צריכה זמן .. להרגיש בנוח ? למה להכריח את עצמך לעשות דברים שאת לא מרגישה איתם בנוח ?

ואם חבר שלי נוגע בי ליד

אנשים או חברים? מה לעשות? קרה כמה פעמים ולא נתתי לו התביישתי מידי

יחיאב

New member
זה מזכיר לי איזה מחקר שעשו

שגילו שנשים לא היו עוצמות את עיניהן בנשיקה צרפתית בתקופה שלפני סרטי הקולנוע. כלומר, יש לנו איזושהי תפיסה לגבי איך אני אמור/ה לנהוג כשאני מתנשק/ת צרפתית הנובעת ממה שהקולנוע (או הטלוויזיה) הטמיע בנו. ואצלך יש תפיסה של איך אני אמורה להפגין את אהבתי לבחור שלי (כלומר, להתגפף בפומבי) תפיסה מוטעית, אין צריך לומר. תנהגי כפי שאת חושבת וכמו מה שמתאים לך. אל תנסי להתאים את עצמך לטלוויזיה.

Vdrums

New member
וואלה? נתון מעניין מאוד. יש איזה

פרטים ברשת על המחקר הנ"ל?

אממ תודה...

אם זה לא נוח לי אז פשוט לא לנסות? אבל קרה כמה פעמים שליד חברים שלו הוא רוצה נשיקה או שהוא מחבק אותי ואני לא נונתנ לו כי אני מתביישת מה לעשות להגיד לו שלא לדבר איתו על זה או פשוט לנסות כן להשתחחרר

Vdrums

New member
עובדה שאת לא מצליחה להשתחרר.

אם זה יבוא זה יבוא לבד. בינתיים דברי איתו שיבין שזה לא נעים לך.

s h i r k u s h

New member
אם זה מבייש אותך

אל תלחצי על עצמך... תזרמי רק עם מה שאת מרגישה איתו בנוח.

seeyou

New member
להתמזמז בפומבי ../images/Emo8.gif

אין לך מקומות אינטימיות יותר? רוצה "להשתחרר"? תשתי כמה כוסות,תתחילי ךרקוד בין בנים מבלי להביט להם בעיניים-כאילו את לבד בעולם. תתחילי לגעת בטעות בהם,ללתף אותם,לחבק אותם,בצורה ידידותית בהתחלה.

Vdrums

New member
ואז היא תמצא את עצמה בשירותים

של איזה מועדון...

למעלה