להתחיל להתעמל

Uranium

New member
להתחיל להתעמל

טוב אני חייב להודות... תמיד מאז גיל 5 בערך נמשכתי להתעמלות קרקע, למכשירים, לפליקפלאקים באוויר וכו'... אבל אף פעם לא באמת הצלחתי להיות מספיק נחוש בדעתי להתחיל להתעמל... (בעיקר בגלל שזה גם היה נחשב ספורט של בנות) עכשיו... הרבה בהשראת האולימפיאדה בבייג'ין (שמוציאה לי את העיניים והלב) החלטתי שזהו... אני חייב להתחיל להתעמל... קצת באיחור (אני בן 20) אבל אני חייב להתחיל... למרות שאני בצבא. לא שאני מחפש להגיע לאולימפיאדה... אבל זה הספורט אולי היחיד שיש לי בו עניין ממש גדול להתחיל וללמוד ולהתמיד. תמיד היה לי מעין כישרון מולד כזה... בחיים לא התעמלתי ולמדתי אבל אני עושה גלגלונים, שפגאטים וסלטות בכיף (קצת קשה כבר היום אבל אפשרי)... אני מאוד גמיש ואני מאמין שאפשר למצות עדיין טיפה מהפוטנציאל האבוד שלי... חח אז ככה.. איפה אני יכול להתחיל ללמוד\להתעמל?? התעמלות קרקע ומכשירים... באזור גוש-דן... עדיף חולון\ראשל"צ\רמת-גן\קרית-אונו\אור יהודה מישהו מכיר מאמן טוב או חוג טוב שבו אני אוכל להתחיל להתעמל? מקום טוב עם אנשים ומאמנים טובים שהוא לא יקר מדי? אם אין בערים שכתבתי... כל עיר תלך... רק לדעת איפה כדאי ללכת... תודה מראש!! תבור.

Uranium

New member
איפה "השאלות הנפוצות"?

אני לא מוצא את הדף הזה בפורום.

אמא לה3

New member
אני יודעת שיש

אימונים לבוגרים בוינגייט/הדר יוסף יש כאן בנות שבקיאות ממני בלוחות הזמנים בהצלחה

למעלה