להתחיל ללמוד תלת-מימד

• פותח הנושא 13557
  • פורסם בתאריך

13557

New member
להתחיל ללמוד תלת-מימד

יש לכם עצה איך כדאי להתחיל ללמוד? אם נגיד ספר או קורס אז האם יש לכם המלצה לא יקרה מדי לספר או לקורס? בכל מקרה איך איך אתם התחלתם ואיך אתם מציעים לי... תודה מראש.

E r A n 1982

New member
כשאני התחלתי..

עשיתי את כל החישובים שלי, והמסקנה שהגעתי אליה היא כזאת: התחום הזה הוא רעוע ביותר, וגם אין אפשרות מראש לדעת אם אתה מוכשר בו או לא. התקדמות ע"י ספרים ואינטרנט היא איטית יחסית, דורשת משמעת עצמית כבדה ולא תמיד מביאה אותך לרמה שציפית. לכן החלטתי לקחת קורס מקיף ומהיר כשהשאיפה שלי הייתה רק לדעת אם אני יכול להצליח בזה, ליצור קשרים ולברר על התחום. מה שכן, אם אתה רוצה את זה רק בתור תחביב ואין לך את הכסף או את הזמן, תתחיל לחרוש על האינטרנט. יש מספיק מקומות ללמוד מהם. (אנשים פה יכולים לתת לך מספיק לינקים) וגם ספרים לא חסר. אם יש לך את הזמן והכסף, בכל מקרה תלך על קורס קצר. הקורס שאני עברתי היה באדוונצ'ר פבלישינג וענה לי על הציפיות.

hackerlazer

New member
אתה יכול לכוון אותי למקום בו מלמדים

אתה יכול לכוון אותי למקום בו מלמדים קורס בנושא ??? ואת אדוונצ'ר פבלישינג לא מצאתי . עזור לי בבקשה !

hackerlazer

New member
מישהו יכול לכוון אותי בכלל

מישהו יכול לכוון אותי בכלל למקום בו יש קורסים ולא תארים ולא קדם תארים אני לא מוצא כלום . חיפשתי בלי סוף !!! אני מתכוון לקורסים הכוללים כמה פגישות רק לבדוק אם אני מסוגל !!!

nir ginat

New member
IAC - המכללה הישראלית לאנימציה

קורס 10 חודשים, תעודת אנימטור בינ"ל של newtek, עבודה בLightwave, photoshop, premiere ו after fx... (וגם רישום, פיסול, אנטומיה בסיסית וכו') טלפון של משרדי המכללה: 03-6482345 מומלץ בחום!!!

למעלה