להתחיל לשחק על כסף אמיתי - כמה טיפים

milor77

New member
להתחיל לשחק על כסף אמיתי - כמה טיפים

התחלתי לשחק פוקר על כסף אמיתי לפני כמה חודשים עד אז שיחקתי על כסף לא אמיתי ב-pokerstars אני חייב לאמר שזה משחק שונה לגמרי בכל מקרה, נשבעתי שלעולם אני לא אפקיד כסף ולמזלי מצאתי אתר שנותן $100 חינם למי שרוצה לשחק ב-Pokerstars או ב-fulltilt את ה-$100 דולר מקבלים אם עונים נכון על חידון פוקר ($50 מקבלים מייד ועוד 50$ אחרי שמשחקים קצת וצוברים נקודות) אין צורך להפקיד כדי לקבל את הכסף יש מדריך שמסביר בדיוק איך מקבלים את הכסף, תפיצו את הבשורה www.freepokerplaces.blogspot.com

נתבקשתי מהם לשלוח צילום של ה-ID CARD

על-מנת לוודא את הפרטים, אבל תעודת הזהות מכילה את המידע רק בעברית. מה לעשות?

milor77

New member
הם לא מבקשים מכולם - שלח להם צילום דרכון

הם מבקשים באופן רנדומאלי שלח להם סריקה של הדרכון במייל אניחושב שגם אם תשלח להם את תעודת הזהות שלך הם יאשרו למרות שזה בעברית אבל עדיף דרכון

OZE5

New member
עשיתי את כל השאלון

אבל הפוקר סטארס שיש להם באתר זה לא הגרסה שיש לי ככה שאני לא מוצא כלום

milor77

New member
לא הגיוני

בעקרון סטרס מעדכן את עצמו לגרסה הכי עדכנית אז לא הגיוני שאתה לא מוצא את הדברים לפי ההוראות של האתר יש לך שתי אפשרויות: או שתקרא את ההוראות יותר טוב או שתוריד Full Tilt שם יותר קל לפתוח חשבון לפי ההוראות של poker strategy וגם מקבלים יותר כסף

OZE5

New member
מה לא הגיוני?

בתמונות הקטנות שיש באתר אחרי שהצלחת את השאלון יש תמונה של פוקר סטארס גרסה ישנה שלי הכי חדשה ואין לי את האפשרות שמראים באתר

milor77

New member
לא הגיוני

בעקרון סטרס מעדכן את עצמו לגרסה הכי עדכנית אז לא הגיוני שאתה לא מוצא את הדברים לפי ההוראות של האתר יש לך שתי אפשרויות: או שתקרא את ההוראות יותר טוב או שתוריד Full Tilt שם יותר קל לפתוח חשבון לפי ההוראות של poker strategy וגם מקבלים יותר כסף

nadd

New member
עברתי את השאלון

ניסיתי לפתוח בפול טילט חשבון חדש עם היוזר ניימ שפתחתי בפוקרסטראטגי אבל הוא לא נותן לי כי יש אותה כתובת מייל ליוזר שכבר פתחתי מה עושים, איך אני מעביר לפול טילט את הכסף ?

milor77

New member
פתח חשבון חדש

או בפול טילט עם מייל אחר או בפוקרסטארס עם אותו מייל (בהנחה שאין לך כבר חשבון גם שם)

nadd

New member
פתחתי ח-ן חדש עם מייל חדש בפול טילט

ועכשיו אני צריך לחכות להעברה ?

למעלה