להתחיל מבלי לחשוש

שובי ב

New member
להתחיל מבלי לחשוש

שלום לכולם אני כמעט כל יום ניכנסת לפורום ונהנת כל פעם מחדש, מכל הרעיונות ועל כל הטיפים שאתם כותבים וביכלל על כל התמיכה החמה גם אני בתוך עניין תאטרון בובות (לומדת בלוינסקי) מאוד רוצה להתחיל לספר סיפורים ושילוב של סדנה ויחד עם זו מאוד פוחדת וחוששת . אך מתחילם בפעם הראשונה? אני מרגישה שזה בוער בתוכי ואין לי עדיין את האומץ. והתעוזה אשמח לקבל כל אינפורמציה וחיזוקים ראשוניים תודה תודה שובי ב

פ י ו ל ה

New member
התחלות

היי שובי! לדעתי, רוב הלחץ מלהתחיל הוא בכל הבלגן הרעיוני ואינסוף האפשרויות שיש בראש. לכן המלצתי היא קודם כל לעשות לעצמך סדר במה שאת רוצה לעשות. להתחיל בקטן. איזה סיפור היית רוצה לספר ואיזו סדנה היית רוצה להעביר. תתחילי מלסער מוחות עם עצמך וחברייך (מוזמנת גם לשתף אותנו ואני בטוחה שישמחו כאן לעזור) ואחרי שיהיה לך את הרעיון את מתחילה לחשוב על האיך, מה הבובוה הנכונה ומה הייחוד שלך בהצגה שלך. תתחילי מקצה של חוט ותראי שהטבע כבר יעשה את שלו ואת תמצאי את עצמך מתגלגלת עם זה.. מחכה לשמוע רעיונות ממך כדי לעזור. שיהיה בהצלחה!!

שובי ב

New member
פיולה

הי פיולה תודה תודה על ההמלצות כך בדיוק אני מרגישה שישי לי בראש הרבה רעיונות אך עדיין לא גיבשתי משהו מסויים אני צריכה לראת אך זה מתנהל בפועל סיפור + סדנה כך יהי קל יותר לאחר שאגבש סיפור וסדנה אשמח לשתף אתכן שוב תודה על הרצון הטוב .

שלום לך שובי ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורום שלנו
אני מתנצל שרק עכשיו אני מברך אותך על הצטרפותך למשפחתנו ומגיב להודעתך
... וזאת בשל בעיות קישור לאינטרנט שמנעו ממני להיות כאן בימים האחרונים. אני מודה לך על המחמאות על הפורום ותכניו
מקווה שתמיד נמשיך להיות יצירתיים,מהנים, עוזרים, תומכים ומפרגנים ושתזכרי שאנחנו תמיד כאן גם בשבילך בכל שאלה ועניין!!! פחדים, חששות ולחצים הם דבר ברור ומובן מאליו גם בפעם המי יודע כמה שאתה מתחיל בתהליך הכנת והפקת הצגה חדשה ולא משנה גם אם כבר עשית זאת פעמים רבות וכל שכן בפעם הראשונה. בעייני אסור לתת לפחדים הללו לשתק או להוביל אותך אבל בהחלט טוב להיות גם מודע ולבדוק האם יש לך את היכולות לעמוד בזה ואתה כבר מוכן לצאת לדרך. מציע לך לצפות בכמה שיותר הצגות\שעות סיפור בסיגנון ובגדלים שאת מעוניינת להעלות בפעמים הראשונות מומלץ לשלב איש מקצוע מנוסה בתהליך בניית ההצגה\המופע ובמקביל לקבל כמה שיותר חוות דעת ( למשל ממורים שלך, חברים ללימודים והורים לילדים ) כמו שכתבה כאן לפני פיולה ( חמוטל ) אנחנו פה בשבילך

שובי ב

New member
תודה לדודי בן אדר ../images/Emo8.gif

תודה תודה על העידוד והחיזוקים אני חייבת לעבוד על עצמי ולפחות לנסות לגרש את כל הפחדים בשלב הראשון קיבלתי את ההצעה שלך ללכת לראות הצגות/ושעות סיפוא לקבל כמה רעיונות ולילמוד ביכלל את הנושא בתקווה שגם אני אשתלב שוב תודה

למעלה