להתחיל מחדש. אבל איך? משהו קצת אחר|

להתחיל מחדש. אבל איך? משהו קצת אחר|

איך עושים את זה? אני לא בטוח שזה המקום אבל בכל זאת.... הכרתי אותו לפני שנתיים. במקרה, בעבודה. אפילו לא חשבתי שהוא גיי בהתחלה סתם עוד ילד נחמד שיעבוד אצלנו כמה חודשים עד שיחסוך כסף לטיול של אחרי הצבא. אבל אז הבנתי שהוא כן, אבל עמוק עמוק בארון. ובקיצור למרות הבדל של 9 שנים בגיל (ואצלנו ההומואים זה הבדל) למרות שלא הייתי בארון כבר איזה 8 שנים ולא התאים לי לצאת עם מישהו שהוא כל כך עמוק בארון ולמרות ה"חוק" הפרטי שלי - בחיים לא עם מישהו מהעבודה. למרות הכל, לא יכולתי לעמוד בפניו. היו לנו שלושה חודשים מאושרים פחות או יותר (עם כל המגבלות של הסודיות) ואז הוא הודיע לי שהוא נוסע לתקופה בילתי מוגבלת לחפש את עמצו בחו"ל ולהירגע מהטירוף של הקשר שלנו. לא אלאה אתכם בפרטים אבל שבוע אחר כך הוא נסע ולא יצר איתי קשר חצי שנה. יום אחד הוא התקשר, בהתחלה הייתי קר אבל ששמעתי אותו בוכה בטלפון נשברתי, אחרי 9 ימים בדיוק הוא חזר. עמוס במתנות, בקשות סליחה, הצהרות אהבה והמון המון סקס כמו פעם. הוא כמובן חזר לגור אצל ההורים שלו בהתחלה, למרות שהזמנתי אותו לגור איתי עד שהוא יסתדר או כל זמן שהוא ירצה. הרעיון הזה נפל בגלל שאסור שההורים שלו יידעו. ומאז עברה שנה של תלאות שקרים סודות והרבה הרבה כאבים לשנינו. מצאנו את עצמנו במצב תמידי של ריב והתפייסות בלי שום שקט בלי שום שלווה. ופתאום לפני חודש הוא שוב עזב. והחליט שכל הקשר בנינו לא לעניין כי הבחירה שלו היא בין המשפחה שלו לביני והוא החליט נגדי. אין צורך לספור לי את הטעויות בסיפור הזה, אני יודע שטעיתי ולא פעם אחת. עכשיו למה כל הסיפור הזה? ולמה פה? מבחינתי זה סיפור אוניברסלי של אהבה, לא משנה אם זה בין שני גברים שתי נשים או כל צירוף אחר. והעניין הוא שבגלל הצורך בסודיות הכל נהרס. בגלל שהחברה היום עדיין לא מקבלת אותנו כבני אדם בעלי רגשות. בעיני רוב הסטרייטים אנחנו ההומואים חבורה של חולי סקס בלי רגשות והכל נורא מוחצן - אבל אני רוצה שתדעו שאנחנו סתם בני אדם שקשה להם. אתם יודעים מה זה לנסות למצוא את עצמך אחרי שנתיים שחיית בסוד גמור ולא נתת לאף אחד להתקרב. חלק מהחברים הישנים שלי כועסים כל כך שאין לי אומץ להתקשר אליהם. ואולי בעצם גם כתבתי פה כי ראיתי שחלקחת הורים לילדים ובני נוער. רציתי גם להגיד לכם, או בעצם לבקש שתעשו הכל כדי לקבל אותם כמו שהם - יפים/מכוערים מוכשרים או לא סטרייטים או הומואים. תנו להם ביטחון באהבה שלכם... ואם חרגתי מאיזה כלל או פגעתי במישהו אני מתנצל.

noa128

New member
קראתי בנשימה עצורה, וראשית מרגיעה

לא עברת על שום כלל
שנית, אני סקרנית - היכן אתה עומד עכשיו עם העניין? האם הבחור שייך לעבר, או שלדעתך עוד יש מקום לאחוד מחודש ביניכם? מסכימה שקשה במיוחד לעמוד בצומת, בדילמה ששמה משפחה מול אהבה ובעיניי אסור להורים לשים את ילדיהם בצומת כזו. לצערנו ישנם אנשים שונים, שתפיסות ליברליות קשות להם - אם מסיבות כאלה או אחרות, יכולה לומר לך שכאמא למתבגרים אני מקפידה לשדר להם בכל הזדמנות שהם אהובים כמות שהם, בזכות עצמם - לטוב ולרע ושחשובים לי אושרם ובריאותם יותר מכל דבר אחר. ותודה ששיתפת.

תודה ותשובה

לא אמרתי איפה העניין בנינו עומד כי אני פשוט לא יודע. אנחנו לא בקשר ואני מתרכז בלעבור את הימים אחד אחד בלי להחליט החלטות גדולות. לא כתבתי שאני סטודנט (זקן אמנם) והפרידה הייתה בדיוק כשהתחילו מבחני סוף הסימסטר אז בשלב ראשון התרכזתי בלעבור אותם (והצלחתי). הכנתי לעצמי מין מדד תיפקוד יומי שבו יש רק מטרות קצרות ורק חיזוקים - בלי לגנות את עצמי על מה שאני לא מצליח לעשות אבל עם המון חיזוקים על כל הצלחה. מקפיד לפגוש את התראפיסטית שלי פעם בשבוע בלי הברזות. וחי, לבד כרגע, מנסה להנות קצת עם חברים, חברות, ידידים מהעבודה וכאלה. אבל האמת שבלילה כשאני הולך לישון הוא עדיין חסר לי נורא חסר לי אדם קרוב להגיד לו לילה טוב, לדבר איתו על המחשבות של כל היום בשקט ואני לא ממש יכול ליצור קשר עם בני אדם .... אז אפשר להגיד שאני ככה ככה

kisslali

New member
האמת היא

שלמרות הדרך בה אתה מציג את הדברים אני לא חושבת שזה סיפור אהבה אוניברסלי, אתה יודע מה, בעצם כן, זה כן ועכשיו ללמה? כי אתה מספר ממהתחלה כמה הסיפור היה טעות, לא נכון, מנוגד לדרך שלך וכו' וכשזה לא מסתדר פתאום אתה שואל למה? ענית בהתחלה. זה לא אומר שזה לא כואב אבל עדיין נתונה לך האפשרות להגיד עשיתי שטויות, יש עוד דגים בים, זה לא יגמר בטוב אף פעם ממשיכים הלאה. כמו שהיית מסוגל להבין שללמוד למבחני סוף הסמסטר יותר חשוב מהכל כך גם תוכל להחליט שמה שהיה היה ומהיום אני חוזר לעקרונות/ערכים/דרכים שלי, אלה שקיימים (גם) להגן עלי מפני פגיעה. עזוב את הקטע החינוכי, איך ומה ולמה נחנך את ילדינו, צא ובנה לך חיים לתפארת כי אני בשונה ממך חושבת שיש (נכון לא כולם) גאים שמצליחים לבנות זוגיות ומשפחה וחושבת שהכלל הראשון הוא לא להתעסק עם כאלה שלא עומדים בקריטריונים המאד חכמים שסימנת בהתחלה. בהצלחה, ללי

למעלה