להתחיל מחדש

להתחיל מחדש

בערך שש פעמים ביום מתחילה מחדש. ההתחלות החדשות פוגשות אותי ברגע שמתחיל לרדת גשם ואני מתחילה בהחלטה חדשה לשמור מטריה גם בתיק וגם באוטו. וללמוד להכין מרקים אמיתיים שיש להם ריח של חורף וטעם של בית. ברגע שמבליחה לה קרן שמש ביישנית, זו התחלה חדשה של החלטה אמיצה להליכות נמרצות בפעם הבאה שיירד גשם. אני מתחילה מחדש כל בוקר כשמתעוררת למציאות שלא ממש אוהבת, ובתיאוריה,אוחחח התיאוריה הנפלאה הזו, כבר שיניתי הכל והגעתי למציאויות נפלאות וטובות.ואז אני מתחילה שוב מחדש כששוב ושוב היא טופחת לי,המאוסה הזו, המייגעת,המציאות האמיתית בה אני חיה ולתוכה אני נוזלת בבוקר יחד עם ארומות הלילה והעינים הטרוטות. כשאני מחייכת זו התחלה חדשה נהדרת. כשאני זוכרת שהחיים יכולים לחלוף דרכי ולא לידי זו התחלה חדשה וטובה עוד יותר. ונעים מאד. מזל"ט לפורום החדש.

noa128

New member
אוי נפלא ../images/Emo13.gif

אהבתי כל מילה ! טוב שבאת, שעברת - וכמו עלמה אשמח אם תשובי. יום שמש נעים, נועה.

מופרים=מופרחים

ותודה.כן. חושבת שאשוב באמת.

ויש גם המשך...

כל פעם שאני מדברת איתו זו התחלה חדשה. גם אם השיחה מורכבת מחיוכים אוויליים שמופרים לכל עבר והמוןם גישושים עם הידים והפה והלשון. אחר כך כשאנחנו קמים ומדברים על מה שהיה זו עוד התחלה חדשה. כי אז הוא מספר לי מה היה שם לפני כמה דקות ואני מרגישה כאילו הוא לא מדבר עלי. וזה חדש לי. כשהולכת ממנו זה סוג של התחלה חדשה בלעדינו. יש לי גם התחלות חדשות שאני פשוט אוהבת- לראות שלט של ירקן(לא יודעת אם יש לו ידיים של חנווני-דימוי מופלא פילאטוס, בשילוב עם העיניים הטובות )עליו כתוב "העגבניה הצוחקת של הרצל" זו התחלה חדשה מאד. אחרי שלט שכזה אני בעצמי הופכת לאיזה סוג של עגבניה צוחקת ואם קר אז יש לי באמת סומק בלחיים. התחלה חדשה זה לקום בבוקר,גם כשקר ולעמוד על שתי הרגליים, וזו התחלה קלישאית עד כדי מייגעת. ועדיין היא נכונה לי.

למעלה