להתחיל עם בחורה...

gerald27

New member
להתחיל עם בחורה...

שלום ידידיי המלומדים והמנוסים. יש לי בעיה ואני רוצה את לשמוע את דעתכם. אני לא מסוגל להתחיל עם בחורה שאני רואה ורוצה ואני לא מצליח להתגבר על הבעיה הזאת.הייתה לי חברה 3 שנים ולפניה היו לי עוד חברות אך מעולם לא התחלתי עם מישהי תמיד סידרו לי.אבל כל העסק הזה דופק אותי לגמרי כי אני רואה המון פעמים בחורות שמוצאות חן בעייני ואני לא יכול לגשת אליהם. אני בן 27 נראה מעל הממוצע יש כאלו שיגידו אפילו טוב מאד,גבוה,משכיל,מצליח ואפילו ממשפחה אמידה...אבל כל זה לא עוזר לי לגשת אל הבחורה שאני רוצה ואני מפספס המון. מה עושים???

זִיגזַג

New member
קרא ת´בעיות של הביישן...

פה!! התגובות שהוא קיבל עלולות לעזור לך איש!! בהצלחה...

ליאן.

New member
מה לעשות ?

פשוט תגיד לעצמך "אני בן 27 נראה מעל הממוצע יש כאלו שיגידו אפילו טוב מאד, גבוה, משכיל, מצליח ואפילו ממשפחה אמידה.." ותיגש! פעם ראשונה קצת כואב..
אבל אחר כך פחות..

Golden Goldy

New member
תשמע..

לי נפל האסימון ביום בהיר אחד, שקלטתי שכדי לא להתפדח מלהתחיל, אני פשוט מפסידה. יותר נכון מישהו בעבודה האיר את עיני בנושא בכלל אחר: הייתי צ´ילבה עם בחורה איומה (אבל ממש..) ואמרתי שאין טעם בכלל לנסות וליישר איתה את ההדורים כי היא מקרה אבוד! מישהו שם שאני מעריכה אמר לי זה כמו עם גברים - אם את לא מנסה..את מפסידה מראש את ה50% סיכוי שיש לך. (או כמה שיש) כמה שנשמע פשוט, מטופש, שטחי - זה פשוט ככה בקיצור מאז יצא לי להתחיל עם כמה.. ואחרי שעושים את זה זה הרבה יותר קל.. כל עוד עושים את זה באופן מכובד - גם אם הצד השני לא פנוי - זה נורא מחמיא לו !! יצא לי לפנות למישהו אחרי שהחלפנו מבטים, שלא ידעתי אם אני יכולה לפרש אותם בכיוון שרציתי והתברר שהוא נשוי - אבל הוא קיבל את זה כל כך יפה, ממש התמוגג (והוא האמת היה ממש אליל..) וגם היה מישהו שנורא נדלק מזה שאני התחלתי איתו...(כמובן שיצאנו
) בקיצור- תנסה..שווה לנסות..

שמוצקין

New member
אחי עזוב

אותך מהעיצות שתמיד מציעים והן לא עוזרות. צריך לפתור את הבעיה ,בטיפול ,פסיכולוגי ו\או בהיפנוזה ואו דמיון מודרך.

הלוואי....

ועוד בחורות היו חושבות כמוך! אני לא יודע למה אבל רוב רובכן לא רוצות להתחיל עם גברים אתן אוהבות את תחנונינו הבילתי נידלים את המתח שאנו נימצאים בו בהתחלה וכו.... בנות תילמדו ממנה כי יש גברים ששוים הרבה אבל הם די ביישנים,וכשאתן רואות גבר חלומי אל תיתביישו לגשת,זה לא יוריד מכבודכן!!

למעלה