להתחיל עם בחורה אך אתם הנשים אוהבות שמתחילים איתכם באיזה מקום ובאיזו גישה תנו דוגמא אוהב אתכם בנות
A AVI0012 New member 26/11/03 #1 להתחיל עם בחורה אך אתם הנשים אוהבות שמתחילים איתכם באיזה מקום ובאיזו גישה תנו דוגמא אוהב אתכם בנות
ח חיפושית222 New member 26/11/03 #2 רק כנות, בלי לנסות להרשים בלי משפטים מפוצצים בלי "איזה פרח" "נפלת מהשמים" ודומיהם משהו כמו "איזה חיוך יפה יש לך" תמיד עושה לי את זה
רק כנות, בלי לנסות להרשים בלי משפטים מפוצצים בלי "איזה פרח" "נפלת מהשמים" ודומיהם משהו כמו "איזה חיוך יפה יש לך" תמיד עושה לי את זה
V voguemaster New member 27/11/03 #10 חחחחח אני ראיתי בחורה בועטת בבחור (כיוונה לביצים אבל הוא זז ברגע האחרון וחטף ברגל) בגלל שהוא אמר לה שיש לה עיניים יפות אז לא, זה לא קשור לכנות, זה גם לא קשור למה אומרים. זה קשור לאיך אומרים...
חחחחח אני ראיתי בחורה בועטת בבחור (כיוונה לביצים אבל הוא זז ברגע האחרון וחטף ברגל) בגלל שהוא אמר לה שיש לה עיניים יפות אז לא, זה לא קשור לכנות, זה גם לא קשור למה אומרים. זה קשור לאיך אומרים...
ח חיפושית222 New member 27/11/03 #11 כשהוא אמר לה "יש לך עינים יפות" הוא ממש הסתכל לה בעינים, או במחשוף?
V voguemaster New member 28/11/03 #13 ישבתי לא רחוק מהם (גם לא היה רעש בכלל אז שמעתי נכון). הוא הסתכל לה לעיניים, לא לחזה..
ס סקארלט אוהארה New member 26/11/03 #4 ברוך הבא לך [כבר אמרתי?] ../images/Emo142.gif לא מאמינה בהתחלות. אם הבחור ססבה, אני אזרום איתו גם אם הוא יציע לי בגיילה.
ברוך הבא לך [כבר אמרתי?] ../images/Emo142.gif לא מאמינה בהתחלות. אם הבחור ססבה, אני אזרום איתו גם אם הוא יציע לי בגיילה.
ה הזהב הלבן New member 26/11/03 #5 אני אוהבת... שמתיידדים איתי, לומדים להכיר אותי, נותנים לי ללמוד את עצמם וביחד מתוך הכרות זה עם זה, לומדים לבנות הרמוניה.
אני אוהבת... שמתיידדים איתי, לומדים להכיר אותי, נותנים לי ללמוד את עצמם וביחד מתוך הכרות זה עם זה, לומדים לבנות הרמוניה.
א א ו ר הירח New member 26/11/03 #7 שאלת השאלות... אני אוהבת שמתחילים איתי בהומור, במשהו שלא קשור בכלום .. פשוט ככה Out of the blue הכי כיף לדעתי . ככה רואים שיש לבחור חוש הומור וקלילות ואפשר לזרום איתו . אבל לא הומור בוטה .. (והמבין יבין)
שאלת השאלות... אני אוהבת שמתחילים איתי בהומור, במשהו שלא קשור בכלום .. פשוט ככה Out of the blue הכי כיף לדעתי . ככה רואים שיש לבחור חוש הומור וקלילות ואפשר לזרום איתו . אבל לא הומור בוטה .. (והמבין יבין)
J jessy19 New member 29/11/03 #14 כנות- מילת המפתח לא לשחק משחקים, לפנות לא בעקיפין (כלומר לא דרך חברים שיכולים לקלקל) , להיות ישירים אבל בצורה שלא תביך.
כנות- מילת המפתח לא לשחק משחקים, לפנות לא בעקיפין (כלומר לא דרך חברים שיכולים לקלקל) , להיות ישירים אבל בצורה שלא תביך.
S Sunset Night New member 29/11/03 #15 אך אנשים בישניים לרוב מובכים ע"י כמעט כל צורה של ישירות, במיוחד אם הם אלו המנסים להיות ישירים. זו הבעיה לדעתי.
אך אנשים בישניים לרוב מובכים ע"י כמעט כל צורה של ישירות, במיוחד אם הם אלו המנסים להיות ישירים. זו הבעיה לדעתי.