להתחיל עם זרות...

david800

New member
להתחיל עם זרות...

שלום לכולן, התחלתי עם סטונדנטית זרה מדהימה ואינטלגנטית ברמות אחרות; היא נתנה לי את הטלפון שלה. משום מה אני חושש משיחת הטלפון, (מה שלא מפחיד אותי בדר"כ). החשש הוא שאני "אתקע", אסתבך, וכו' איתה בטלפון וכתוצאה מכך תיווצר אצלה התחושה (שאולי יש בה מן הצדק) שאין לי "מה להציע לה". מה האסטרטגיה? שיחה קצרה שתוביל לפגישה נוספת; או שמא שיחה עמוקה יותר וכו'? אני חייב לציין שהאנגלית שלי סבירה ויצא לי לטייל חודשים עם זרות כשהייתי בחו"ל אבל היא לא מגיעה לרמת שפת-אם או למשהו פחות מזה.

mika tal

New member
חמודי, תתקשר אליה, לך על זה../images/Emo140.gif

היא לא סתם נתנה לך את הטלפון שלה, ולמה שתחשוב ש"אין לך מה להציע לה"? כל בן אדם בפני עצמו.. אם בחור מסויים היה סבור שאני מקסימה ומדהימה, הייתי רואה זאת בחיוב רב, וממש לא "מודדת" אותו ע"פ "אמות מידה " שונות.. בעניין האנגלית, שטויות.. מסתדרים.. ( מנסיון).. ואם גם קצת תגמגם.. זה ממש לא נורא! המון בהצלחה! תספר איך הלך!! ושבוע טוב ושקט!!

Vdrums

New member
לא תתקשר לא תדע. בקשר

לשפה אין לך מה לדאוג, בד"כ אנשים אוהבים מבטא זר וחדש והיא לא מצפה ממך לדבר אנגלית ברמה של שפת אם. אני חי בארה"ב ותתפלא לשמוע שאנשים פה נדהמים שהרוב המוחץ של הישראלים מדברים אנגלית ממש טוב. יש לי חבר שהאנגלית שלו עילגת לגמרי והוא יוצא עם אמריקאית. לא מזיז לה.

magenta73

New member
תתקשר וזהו.

אל תכניס את עצמך כבר עכשיו לפלונטר בראש... תזרום, יהיה בסדר.

צאצי

New member
פשוט תרגיש לאן השיחה שלך זורמת

כשתרגיש שהשיחה נתקעת תבקש להיפגש איתה , אין טעם שמעכשיו תחשוב שאין טעם . אם היא הביאה לך את המס' שלה אז זה סימן טוב בשבילך

למעלה