להתחיל עם מישהי בבית קפה בנוכחות חברתה

nadavnaaman

New member
להתחיל עם מישהי בבית קפה בנוכחות חברתה

העבודה שלי נעשית מול מחשב, אני אוהב לגוון את סביבת העבודה, לעבוד בסלון, במיטה וגם מחוץ לבית, בבית קפה.
תופס לי פינה, יושב מול המחשב ושותה לי קפה.
אני בן אדם, עוברות לידי נשים ואני מעיף מבט, אולי אפילו נועץ מבטים. נכנסה מישהי, נראית טוב (אחסוך את התיאור המפורט), מזמינה משהו ויוצאת החוצה, מתמקמת לה בשמש, רוצה לעשן. התיישבה ליד חברה שלה.
מה עשיתי? עברתי מקום כדי שתהיה לי נקודת תצפית טובה יותר.
עכשיו אני יושב מולה והחברה לצידה, הפרופיל שלה מולי.
היא הבינה שעברתי מקום רק כדי לנעוץ מבטים ואמרה לחברה שלה ״תראי, הוא מסתכל, למה הוא לא בא?״
לא שמעתי את זה כמובן, קיר זכוכית ועוד שבעה מטרים הפרידו בנינו אבל נדמה לי שקראתי נכון את השפתיים.
חברה שלה התחילה לשחק בשיער ואחר כך נכנסה פנימה לבקש משהו (תוך כדי מסתכלת עלי).
חזרה לשבת ואז ההיא נכנסה פנימה ושוב הסתכלה. חזרה לשבת ואז שוב קמה ונכנסה לשירותים.
אני כמו עגל, יושב ומסתכל, לא עושה כלום

ואז חשבתי, נניח ואני רוצה לעשות משהו.. לא קצת פאדיחות להתחיל לדבר עם מישהי אחת ולא עם האחרת? אותה חברה תשאל את עצמה ״למה איתה ולא איתי?״.
להערכתי שתיהן פנויות (שעה עשר בבוקר, אין טבעות עם האצבעות).
הכל נקטע לי באמצע... פתאום נכנסה מישהי שאני מכיר, אמרתי לה שלום ואיכשהו היא התיישבה איתי
אחרי כרבע שעה (שהיא יושבת איתי) שתיהן קמו, הלכו, הסתכלו לעברי ונעלמו.

Sharoman

New member
החיים מלאים בהזדמנויות מפוספסות

או לפחות החיים שלי

וניתן לפתח את הנושא עד תום, אבל בקצרה אגיד שלמרות שלא תוכל להיות בטוח ששתיהן פנויות, וששתיהן התלחשו על כך שאתה מתבונן ולא בוהה, ואפילו נלך צעד נוסף קדימה ונאמר שציפו או אפילו קיוו שתבוא לא היה לך מה להפסיד.
כלומר, אם הבחורה מעוניינת היא כנראה תסכים להצעתך. אם היא לא מעוניינת, היא גם ככה לא תסכים.
כך שהחברה שלה לא הייתה משפיעה על התשובה שלה, וגם אם הייתה מרגישה מקופחת זאת יותר בעיה שלה משל כל אחד אחר במשוואה.
למרות שלא נשמע לי הגיוני שאישה בוגרת תספור לחברות שלה מחזרים אלא שתתמקד יותר בשלה..

אבל לצערי אני נאלץ להסכים איתך שהרבה יותר קל לפנות למישהיא כשהיא לבד ולא מול קהל...

etai677

New member
היית צריך להשחיל לה

פתק: "תגיעי לפנטהאוז ונדבר..."

deddy78

New member
אל תיהיה ילד

אין לך ביצים?

&nbsp
ואם אמרו לך לא? אז?!
&nbsp
ואגב,
זה טריק ידוע, אם כבר נתקלת בסיטואציה של שתיים שיושבות יחד,
תפנה אל השניה (זו שאתה לא מעוניין) והראשונה תאכל את עצמה.
בדר"כ יוצא זיון מהסרטים אח"כ עם הרצויה.
&nbsp
&nbsp
נ.ב.
אם לא הצליח לך אל תבוא אלי בטענות

מה כבר יש לך להפסיד ?

מקסימום היתה אומרת לך לא.
למרות שאלמנט האגו עלול להינזק קלות נראה לי שזה היה שווה את הנסיון.
&nbsp

למעלה