להתחסן לקראת תאילנד??

בבר

New member
להתחסן לקראת תאילנד??

אני טסה לתאילנד לחודש האם יש חיסונים שאני צריכה לקחת ואם כן מה הפרוצדורה להשגתם? בתודה מראש, אני

פיני007

New member
חיסונים

תתקשרי ל"למטייל", בדיזנגוף סנטר (אם שחזרו הכל אחרי השריפה). יתנו לך שם את כל התשובות כולל החיסונים הדרושים. חודש זה גבולי כי ישנם חיסונים שמתחילים רק כעבור מספר שבועות והרי את כבר חוזרת. מהמסע שלי אני זוכר שאת הכדור נגד מלריה צריך להתחיל כמה זמן לפני הנסיעה כדי להתחסן.

איה כואב

אני נסע לחודשיים ב-30.7 הלכתי למשרד הנים שם נתנים לי החיסנים הבאים: דלקת מח יפנית(3 זריקת) צהבת A - שתי זריקות בהפרש של חצי שנה צהבת B - שתי זריקות עכשיו ושלישית עוד חצי שנה. כואב. טיפוס הבטן (טייפיאיד) שיתוק ילדים טטנוס זה הכל ושתהיו לי בריאים

noaaaa

New member
כמה חיררו אותי

בפעם הראשונה נשארתי עם 5 חורים על הזרועות ומליון פלסטרים איתי, כן,חלק כאב חלק לא והכי מגעיל זה הכדורים לטיפוס הבטן איככככככככככככככככככס אני חושבת שלחודש טיול לא צריך להתחסן אלא אם כן מגיעים צפונה אבל בכל מקרה כדאי לקחת חיסון נגד צהבת,זה תמיד טוב...

ירדן 29

New member
תגובה לשאלתו של בבר

אין שום חובה לעבור חיסונים כאלה ואחרים, אין שום בעייה להגיע לתאילנד, למקומות הכי מזוהמים והכי מסריחים, ולבלות ולהנות שם, כי זה פשוט לא מסוכן. איך אני יודע? חייתי שם 4 שנים ואפילו הבאתי משם אישה ונולד לי ילד, ככה אני יודע אז תבלי, תעשי חיים ותהני, יהיו לך משם המון המון חוויות, אני מבטיח לך

למעלה