להתיישב במזרח לטווח ארוך

ELI105

New member
להתיישב במזרח לטווח ארוך

נניח לשנתיים שלש יש מצב להתארגן בדירה מסודרת עם טלפון מקרר מזגן אינרנט מהיר(יש שם כזאת חיה? אינטרנט מהיר?) ובטחון(כלומר שאפשר לעזוב אפילו לשבוע שבועיים ולדעת שהכל יישאר בדירה) ולעשות את כל הנ"ל בטווח הוצאות שלא יעלה על 1500 2000 ש"ח לחודש כולל חשמל מקרר מיזוג טלפוןטלויזיה ואינטרנט?! באיזה מקום עדיף להתיישב לטווח ארוך הן מבחינת שירותים מודרניים כגון אינטרנט וכו' והן מבחינת מחירים סבירים ואיזור נקי מפשע,יחסית אני מניח שהודו היא התשובה השאלה הנותרת היא היכן בהודו למעשה התכנית שלי היא לקבוע עוגן לחצי שנה פלוס מינוס במדינה מסוימת בעיר מסוימת בדירה כנ"ל ומאותה הדירה לצאת לאיזור הקרוב לבילויים וטיולים ומדי חצי שנה/שנה של התיישבות כנ"ל לקחת תרמיל ולנדוד לכמה חדשים וחוזר חלילה. כל זה בהנחה שחיי תרמילאות לטווח של יותר מכמה חדשים מתחילים לתת אותותיהם לרעה בעיקר את אתה כבר לא בן 21 ולגבי מקקים ועכברושים למיניהם מה המצב? ולגבי אוכל,האם כדי לצרוך אוכל נקי וטוב חובה לרכוש מוצרי יסוד ולבשל בבית?

ELI105

New member
ולא פחות חשוב..

האם אפשר לפתוח חשבון בנק מסודר ובכך להפטר מהצורך התמידי בנשיאה של טראוול צ'קס העלולים להגנב וכן לעקוף את העמלות הגבוהות מדי שנלקחות אם אתה משתמש בכרטיס אשראי כדי להעביר כסף מהארץ במילים אחרות,אם אני פותח שם חשבון בנק ומעביר לשם מחשבוני בארץ כמה אלפי שקלים כל חודש האם העמלות הופכות לסבירות?! ומה התנאים לפתיחת חשבון כזה במזרח?!

יש כאן שני אנשים שגרים בתאילנד

אחד מהם הוא aviron השני הוא BEN הם שוהים שם תקופה די ארוכה ואני בטוח שהם יתנו לך את התשובות הנכונות לכל שאלותיך....

תראה , תביט

התכנית נשמעת סבבה, כל מה שציינת הוא אפשרי בהודו כמעט בכל מקום. יכול להיות שהאינטרנט לא יהיה הכי מהיר, אז מה לא תסע ? מקררים תתפלא יש בהודו ובכלל כל מכשיר חשמלי שצריך בשביל להתקיים בתנאים קצת יותר מערביים. לגבי חשבון בנק - אין בעיה להפקיד כסף בבנק הודי רק שלעתים זו טרחה מכיוון שאתה צריך סניף בנק הקרוב למגוריך. לדוגמא: אם אתה באזור דרמסלה תקח בחשבון שכל נסיעה לבנק מאחד הכפרים בהם תגור באזור תקח לא מעט זמן. כבסיס זה אפשרי ואפילו מומלץ. אתה הוא זה שצריך להחליט לאן אתה נוסע ולדעתי השיקול צריך להיות קודם כל מקום שתאהב להיות בו וירחיב לך את הנשמה ואחר כך אם יש בו אינטרנט מהיר או מקרר חדיש. אלפי מערביים קובעים את ביתם בהודו בלכ אזור אפשרי ומארגנים להם את סביבת המחייה שלהם לפי צרכיהם ואין בעיה לעשות זאת כמעט בכל מקום. בקיצור - סע שקט ואל תדאג

arden20

New member
לגור בהודו...

מאוד מומלץ! אני גרתי 8 חדשים בדרמסלה (לא קניתי מקרר וכאלה, אבל ביררתי, וזה אפשרי בהחלט...). לי יש חשבון ב "בנק אוף בארודה" ולא הייתה לי שום בעיה לפתוח חשבון... אבל לתשומת ליבך, זה לא שיהיה לך מהם כרטיס אשראי שתוכל להשתמש בו בכל מקום בהודו וכאלה...). מבחינת "איפה" זה נורא תלוי... הודו זה עולם שלם וכל קשר בין טאמיל נאדו ודאראמסאלה (לדוגמא) מקרי בהחלט... תגדיר מה אתה רוצה (עיר / כפר, יש / אין תיירים, חם / קריר... ) עם אתה רוצה עזרה ספציפית, אני אשמח אם תפנה אלי במסרים...

למעלה