להתיעץ עם הפורום בעניין רופאים

sreuveni

New member
להתיעץ עם הפורום בעניין רופאים

יש לי שאלה. האם זה תקין להתיעץ בפורום בנושא רופאים. מאוד אשמח לקבל המלצות ולדווח על המגעים שלי עם הרופאים, אך אינני יודעת אם זה מקובל ותקין מבחינת נהלי הפורום. אשמח לשמוע מוותיקי הפורום.

zs1957

New member
התייעצות בעניין רופאים

הכל במסר אישי.המלצות על רופאים ניתנים אך ורק במסר אישי זהבה שחם /עמותת אלצהיימר

sreuveni

New member
התיעצות עם הפורום בעניין רופאים

אז זהו, הבנתי. לקבלת התיעצות עם הפורום זה יעשה במסרים אישיים של אנשי הפורום אלי, אך מה בדבר הלקחים שלי, ההתלבטויות וכו', אז כנראה זה לא אתי להשתמש בפורום לכך. מקובל.אנחנו גרים באיזור המרכז (תל-אביב) שייכים לכללית, ואני מרגישה צורך באיזשהו רופא פסיכוגריאטר שאוכל להתקשר אליו 24 שעות ביממה או בכל מקרה מעבר לשעות המוקצבות של הרופאים שאנחנו איתם בקשר עד היום. אני מבינה שאת זה צריך לעשות באופן פרטי. אז אם כבר ללכת על "סוס טוב". מצפה להמלצות הפורום (במסרים אישיים, כמובן...)

פנטזי1

New member
היי שיר

לגבי לקחים והתלבטויות שלך אני לא רואה שום בעיה להשתמש בפורום רק כמובן בלי לציין שמות של רופאים שזה אסור עפ"י הכללים. בקר לבצקות ברגליים כדאי להתיעץ עם הרופא אוללי זו תופעת לואי של אחת התרופות?

sreuveni

New member
תודה לפנטזי1

אני חוששת שאם מדברים על נושא מסויים אנשים עלולים להבין במי מדובר גם בלי שמות. עושים אחד ועוד אחד, ומסיקים מסקנות. צריך שיהיה קו אדום ושמתי לב שהוא אכן קיים בפורום הזה, ולכן שאלתי ישירות את שאלתי. אני משתפת מדי פעם בעניין התרופות ותופעות הלוואי, אך אשתדל לא מעבר לזה. שוב, אשמח לקבל המלצות במסרים.

למעלה