להתלבש בעבר ולהתלבש כיום

• פותח הנושא may24
  • פורסם בתאריך

may24

New member
להתלבש בעבר ולהתלבש כיום

האם הייתן מתלבשות בעבר ברשתות אחרות שכיום אינכם יכולים להתלבש כיום? אני לדוגמא הייתי לובשת בגדים של רשת הוניגמן,קסטרו, גולף וכולי... וכיום לצערי אינני יכולה ללבוש כלום מהרשתות הנ"ל, היום אני נאלצת להסתפק במתאים לי, עונות, קרייזי ליין שהמידה שלי אמנם כמעט הכי נמוכה אבל רק שם אני מוצאת משהו. קדימה לענות

efil1

New member
היי , אני כבר מזמן שכחתי איך נראות

חנויות של קסטרו גולף ודומיהם מבפנים אבל מחברות קרובות אני יודעת שהמידות שם ממש לא נכונות והן הרבה יותר קטנות ממה שהיו פעם , כלומר מידה 39-40 של לפני שנתיים שלוש היא מידה 42 היום אז ככה שאי אפשר לדעת ממש מה המידות האמיתיות שלהם וגם אם גדלנו במידה אחת כבר אין סיכוי להתלבש ברשתות האלו כי הן הקטינו את הגיזרות שלהם ב-2 מידות . אבל לא נורא ההפסד כולו שלהן ( של החנויות ) בגלל שרוב האוכלוסיה לובשת 42-46 , נקווה רק שהן יתעוררו מתי שהו . שיהיה לך שבוע מקסים.

DREAM111

New member
אוי מאיוש איזה נוסטלגיה

אני לא ממש זוכרת מה היה בימי בית ספר פרט לחליפה של מסיבת סיום שאז קניתי בחנות היחידה שהיתה למידות גדולות בראשון. אחרי הצבא שזה לפני הרבה שנים הייתי הרבה יותר רזה ואז הייתי הולכת לקנות בטופר למי שמכיר אני לא חושבת שהחברה הזאת עוד קיימת בכלל. זו היתה תקופה רחוקה אבל כייפית קניתי אז כל מה שעלה ברוחי מגינסים צמודים ועד חולצות וסריגים. נו מי יודע העתיד עוד לפנינו אולי עוד נחזור לחברות כמו טופר ודומיהם.

למעלה