להתלבש כמו הומו זה סטייליסט

RUFF RYDERS2

New member
להתלבש כמו הומו זה סטייליסט

שאלתי את רוב האנשים שמתלבשים כמו הומואים למה הם מתלבשים ככה הם אומרים בגלל שהם סטיילסטים זה נכון?

לא! לא! לא! לא!

אני לדוגמא הייתי לפני כמה זמן בסופרפארם, ואיך שראיתי 2 בנים, ידעתי שהם הומואים...ומה הם לבשו?! קודם כל שחור!!! בוהק!!! אחד מהם לבש מכנס שחור אלגנט וחגורה בוהקת, כמובן שהמכנס היה צמוד, קצת יותר מדי, וחולצה עם מחשוף מעוצב לבנות במידה של בנים
, היה לו שיער שחור סיני עד הכפיים, והייתה לו תסרוקת ממש הומואית! ועיפרון שחור בעיניים!! ועדיף שלא תדע מה לבש השני!!! אם אתה קורא לזה להתלבש בסטייל, אז אני מכריזה על זה שאני ל=א סטייליסטית ובחיים לא ארצה להיות! סטייליסט זה אחד שמתלבש לפי צו האופנה, בדרך כלל הבגדים הם די מוכרים וניתן להשיג אותם בשלל גוונים והמבחר גדול והצורות והדוגמאות יותר!

התשובה שלך לא קשורה לנושא

היא שאלה אם סטרייט שמתלבש כמו הומו נקרא סטייליסט.......ובאמת פעם זה מה שהיה באופנה(לצערי)........מי שהלך למועדונים ראה שכל אדם שני שם לבוש עם חולצות בטן וכל השאר...... היום זה כבר לא ככה אבל עדיין יש כאלו

סטרייט שמתלבש כמו הומו לא בטייליסט

יש הבדרל כ=כ=ה בין לבוש של הומו לבין לבוש של סטייליסט!

ואני אומר לך.......

שפעם מי שנגיד היה הולך למסיבות לבוש כמו הומו היה נחשב לסטייליסט........ויש כאלה שעדיין עושים את זה מהסיבה הזאת...... אין טעם להתווכח......זה פשוט ככה!!!

אם זה מה שאתה חושב, אני לא ימשיך

להתווכח, כי אף פעם לא נגיע להסכמה....

סמוראית

New member
תגידו אתם נורמלים?!

איך מתלבש גבר הומו?! שונה מגבר שהוא סטרייט?! איך אפשר בכלל לזהות גבר הומו?! וברצינות ילדה, מה זה תסרוקת הומואית?! איך קבעת שזאת תסרוקאת הומואית? על סמך מה?! אווווףףףףף..... איך מעצבנות אותי הסטיגמות האלה!!!!! תנו לאנשים להתלבש איך שהם רוצים, אל תשפטו אותם ישר...!! ואני עדיין לא הבנתי מה רע בלהיות הומוסקסואל....

../images/Emo45.gif

אני מאוד מסכים שמראה חיצוני כמו שיער או לבוש, הוא לא אינדיקטור לקביעת זהות מינית של מישהו... יש המון סוגים של אנשים, עם המון סגנונות של לבוש... מישהו אחר היה יכול לקטלג את מה שתיארת (הבנאדם שלבש שחור) כ"פריק" או "גותי"- אבל זה ממש נורא לקטלג ככה אנשים ולהכניס אותם לקטגוריות רק בגלל מראם החיצוני (זאת דעתי- בכל אופן...) אנחנו במאה ה-21, לא בשנות ה-30... החברה הזאת אמורה להיות יותר נאורה ופתוחה כלפיי כולם...

מאיה1983

New member
נכון אבל....

בכל זאת יש גברים שמתלבשים בצורה יותר נועזת ובצורה שהם פחות מפחדים מתגובות לא חיוביות של אנשים והולכים עם מה שבא להם. בעיקר אלה ההומואים אין מה לעשות. שהולכים עם הראש הפתוח עד הסוף... יש גם בנים כאלה שסתם מתלבשים בסטייליסטיות, פשוט יותר בנועזות והולכים עם טרנדים בצורה יותר נועזת. אז זה נותן להם מראה "הומואי" אבל הרבה אנשים כאלה הם סתם סטרייטים (וכן יש למראה הזה סוג של סטייליסטיות מסויימת).

טוב אני לא חושבת ככה...אבל...

מצד אחד אתה צודק,כי היוםאיך שנכנסים למסיבה כולם לבושים כמעט אותו דבר, מכנס צמוד,וחולצת בטן....משאותי מאוד מגעיל.... אני יותר בסטייול של הג'ינס או מכנסאלגנט וחולצה מכופתרת.... בכללל אופן....... אז כמו שמאיה אמרה,ההומאים הם אלה שהולכים עם ראש פתוח עד הסוף, ויש כאלה שהם סתם מתלבשים בסטייליסטיות

אין שום דבר רע.....ו...

נכון,לפעמים אי אפשר לזהות הומואים,כי הם לא מקצינים בדברים.... יש לי ידיד הומו בחיים לא תגידו שהוא הומו..... הוא יותר מידי יפה בשביל להיות עם גבר ולא עם בחורה...חחחח...... ות'אמת היום אני הבדל בין "ההומואים" לבין "הסטייליסטים".. כי תבואו למסיבה תראו את כולם באותה צורת לבוש, ולא תבחינו מי הוא מה.... ולא להתנפל!!!!כי יש את ההומואים שמקצינים,יעני שקוף עליהם.... או שהם היו סתם פריקים...... אז ככה שאי אפשר לדעת..... ולפי דעתי גם אין שום דבר רע בלהיות הומוסקסואל..... כל הכבוד להם על האומץ הזה לספר להורים ולחברים.... ולחיות את החיים שלהם איך שהם.... ולא לשים על אף אחד ז**.....

לא הבנת אותי......../images/Emo4.gif

רק שתדעי שדווקא שאני ממש ממש נגד כל אלה ששופטים אנשים לפי הלבוש שלהם, או הומאים ולסביות, להפך, אני מאוד אוהבתהומואים, בדרך כלל הם האנשים הכי מתוקים שקיימים והם כל כל מדליקים ונחמדים!!
אבל הייתה לו תסרוקת ממש נשית, ואני יכולה להגיד לך בבירור שמי שהולך עם תלבושת כזאת הו כן הומו!! אלא אם כן הוא ממש מתלבש על סטייל נשי! אבל שהתלבש איך שהוא רוצה, והוא היה ממש ממש נחמד!! אני לא אמרתי שיש לי משהו נגד הומואים, להפך אני לא סובלת את זה שאנשים מחשיבים את אולם ה"גיי" לעולם אחר!! אז ילדה, תרגיעי!!

סמוראית

New member
אני רגועה...

בנים שמסתרקים כמו נשים (להגדרתך), הם דראג קווינס (וגם זה לא תמיד), ודראג זה לא מילה מקבילה להומו... ובפעם האחרונה שבדקתי תסרוקות לא הצביעו על העדפה מינית, אז את לא יכולה להגיד בברור שהוא כן הומו, אלא אם כן דיברת איתו ארוכות על הרגלי המין שלו... ואת בעצמך אמרת, ואני מצטטת: "אם אתה קורא לזה להתלבש בסטייל, אז אני מכריזה על זה שאני ל=א סטייליסטית ובחיים לא ארצה להיות!" אז אם את אומרת שלהיות הומו/לסבית זה לא כל כך רע אז למה את כל כך מתנגדת לזה...?

חחח...כנסי מותק!../images/Emo8.gif

לא התכוונתי לזה שאני לא ארצה להיות לסבית בחיים!!! חחח...אני רק בת 13 וחצי ועוד לא יודעת מה יהיה , אני כמעט בטוחה שסטרייטית, חחח ככה זה בינתיים!!!!!!!!! אני אומרת שאני לא ארצה להתלבש ככה בחיים! הבנתו'ש?

למעלה