להתמחות במרקום -כן או לא

• פותח הנושא vl4
  • פורסם בתאריך

vl4

New member
להתמחות במרקום -כן או לא

שלום לחברי הפורום הנכבדים,

ראשית, אני ממש שמח שהצלחתי למצוא את הפורום ,אני מקווה ומאמין שכאן,אקבל תשובה ישירה וכנה מבעלי מקצוע בתחום השיווק וסתם אנשים טובים שבאים לתרום מהניסיון הרב אותו צברו במרוצת השנים. .
לפני יותר משנה סיימתי לימודי תואר ראשון בשיווק טכנולוגי במכללת ספיר .
תחום השיווק בכלל וחקר התנהגות הצרכן בפרט הם נושאים מאוד מעניינים ,אם לא הייתי שואף לעסוק בתחום ,קרוב לוודאי לא הייתי מתחיל לימודי שיווק.
מאז שסיימתי את לימודיי, אני מתקשה למצוא עבודה ,אפילו משרה התחלתית בתחום, משרה עם חזון כזו שממנה אוכל רק לצמוח ולהתפתח.
לאחרונה ,אני חושב לסיים קורס במרקום בתקווה שתעודה בתחום והידע שאצבור ,יפתחו בפניי דלתות ויקלו עליי למצוא עבודה.
האם קורס בתקשורת שיווקית הוא המקום הנכון להתחיל ממנו ? האם ישנה עדיפות מבחינת מעסיקים עתידיים מבחינת מוסד הלימודים בו מועבר קורס המרקום ?

תודה מקרב לב לכל המגיבים

תשובה - קורס מרקום, יכול להועיל, תלוי כמובן היכן לומדים...

מה ההיקף\ מי המרצים, חומר הלימוד ועוד, אך לדעתי מעבר לכך חשוב מאוד לנסות להתקבל לעבודה בתחום השיווק, ו/או התקשורת השיווקית, מרקום וכדומה, כדי לרכוש ניסיון מעשי. אני יודע משיחות עם חבר'ה צעירים לא מעטים, שהתקופה לא אידיאלית בלשון המעטה, למציאת מקום עבודה בכלל, ובתחום השיווק והתקשורת השיווקית.
יחד עם זאת, הייתי ממליץ לך לנסות בכל זאת, בהתמדה להשתלב במקום עבודה, גם אם לא בדיוק בתחום אליו שאפת, אם מדובר בחברה עם פוטנציאל להתקדם ולרכוש ניסיון.
נסה לחשוב באופן יצירתי איך לבדל את עצמך, ולהשיג ראיונות בצקומות עבודה פוטנציאלים, לא בהכרח כאלה שמפרסמים מודעות דרושים.
הייתי ממליץ לך למשל ליזום פנייה למקומות עבודה , לא רק בקמייל אלא טלפונית למי שאחראי על גיוס עובדים, להציג את עצמך ולהדגיש את המוטיבציה שלך להשתלב ולתרום למקום עבודה, וכמובן להיעזר בחברים ובקשרים, תמיד טוב.
שיהיה לך בהצלחה

תשובה

היי,
המלצה חמה מאוד- תלמד מהמומחים שיש להם ניסיון עשיר מאוד וקבלות בשיווק באינטרנט, בעסקים באינטרנט ובבניית קמפיינים שיווקיים.
מכללות וקורסי תיאוריות זה נחמד אבל אין שם פאקטיקה ותכל'ס.
ובכלל, אם אתה מתעניין בשיווק באינטרנט, הייתי ממליצה ללכת על תוכניות שותפים וללמוד את הנושא הזה על בשרך.
אתה תגלה עולם הרבה יותר מפותח, מהנה ומתגמל מזה שאתה מכיר :)
בהצלחה!

adilevin80

New member
סוכנות פרסום באינטרנט

בהמשך למה שכתבה סיון, אני מכירה סוכנות פרסום שמתמחה בשיווק ושיתופי פעולה באינטרנט ובונה קמפיינים שיווקים מאוד מקצועיים.
לאתר שלהם

למעלה