להתנדב במרכז לטיפול בנפגעי סמים

Hadar OBA

New member
להתנדב במרכז לטיפול בנפגעי סמים

שלום לכולם, שמי הדר, מנהלת יחידה במסגרת לטיפול בנפגעי סמים באיזור השרון. אני מחפשת מתנדבים לפעילות חד פעמית או תקופתית שתכניס קצת צבע ושמחה לחיי המטופלים במרכז. אשמח מאד לענות על כל שאלה בעניין ועוד יותר אשמח לצרף למשפחתנו מתנדבים, בין אם "חד פעמיים" או "רב פעמיים" [email protected] תודה מראש ויום נפלא, הדר

איזה סוג של התנדבות?

ראשית ברוכה הבאה אלינו ושנית במה אפשר לעזור? רובנו עובדים עם ילדים ....
לילה טוב דבי

Hadar OBA

New member
ראשית, תודה רבה על קבלת הפנים

שנית, מדובר בבוגרים, חלקם במצב קוגיניטיבי שקרוב לילדים וחלקם פשוט במצב פיזי שלא מאפשר להם תיפקוד בחוץ, אך יהנו מאד מפעילות של תיאטרון בובות.. הן ברמת היצירה והן ברמת השימוש בתיאטרון כאמצעי טיפולי... אשמח להיפגש על מנת לבדוק אם יש אפשרות לעשות התאמה של הפעילות לבוגרים. ברמה הטיפולית, אפשר ורצוי לעבוד בזוג - מתנדב-מדריך יצירתי+איש מקצוע טיפולי. זו יכולה להיות חווייה מרתקת לכל הנוגעים בדבר... יום נפלא, הדר

שלום הדר ונעים להכיר ../images/Emo45.gif

קבלי את התנצלותי הכנה על התגובה המאוחרת בשל סיבות אישיות ומיקצועיות שהקיפו אותי בימים האחרונים. אכן כשקראתי את הודעתך ביום שנכתבה הבנתי שהמדובר בקהל של בוגרים דבי הקדימה אותי בתהיה ובהסבר שרובנו עוסקים בהצגות ת' בובות ( למרות שיש בפורום גם מספר בובנאים שעובדים עם בובות ככלי טיפול - גם הם עם ילדים ) מאחר ואת מכירה את קהל היעד וחשבת שהצגה המיועדת לילדים תעניין, תעודד ותשמח אותם - אני אנדב באהבה וברצון את ההצגה החדשה שלי ואת מוזמנת ליצור עימי קשר ע"פ הפרטים המופיעים בסוף הודעותיי ואלי נצליח לחשוב ולפתח יחד עוד רעיונות נוספים להמשך שמח להכיר וברכות על יוזמתך המבורכת

למעלה