להתנדב Vs. לא להתנדב

להתנדב Vs. לא להתנדב

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1177&msgid=43232761 ראיתי את השרשור הזה (ברח ממני כשחיפשתי שרשורים להגיב עליהם קודם לכן
), ואני חייב לכתוב כמה מילים. 1. אני חושב שהפורום הזה סובייקטיבי מדי בשביל להעלות את נושא הדיון הזה. ברור מה אנשים כאן חושבים ויגיבו. הייתי מנסה במקום הכותב להעלות את הדיון בפורום סדירים/מתגייסים. 2. דברים שרואים מכאן לא רואים משם. מהתיכון הצבא נראה הרבה יותר מפחיד ממה שהוא נראה מבפנים. 3. אני לא הסתדרתי עם המסגרת של התיכון. את שלהי י"א ואת כיתה י"ב העברתי בעבודה בתל-אביב בכלל במקום בתיכון בחיפה. איכשהו הוצאתי תעודת בגרות (כמעט בחסד אם תשאלו אותי), אבל עדיין - עם המסגרת הזאת לא הסתדרתי. מאידך, עם המסגרת הצבאית אני מסתדר מצויין (גם כשצריכים ללמוד בקורסים). אני חושב שהדבקת תווית של "לא מסתדר עם מסגרות" זה אבסורד. כל החיים שלנו מלאים במסגרות. מי שלא מסוגל בכלל לעמוד במסגרות מוקע ע"י החברה (שהיא מסגרת בפני עצמה). 4. בנימה אישית, אני חושב ששירות צבאי במדינה שמושתת על צבא - הוא חובה. אולי לטווח הקצר הרווחת לעצמך 3 שנים של חופש (או במקרה של מתנדב - שנתיים), אבל לטווח הארוך אתה עשוי להפגע... 5. איחלתי לחייל בהצלחה
.

סיכום ראיון.

בראיון, המפקד צריך לאחל לחייל בהצלחה בהמשך בסוף הראיון. לכן, השורה האחרונה תמיד בכל סיכום ראיון תהיה "איחלתי לחייל בהצלחה".

Dizen

New member
../images/Emo6.gif

אוי, סטופד צבא
איזה כיף, לא עובדים היום

למעלה