להתנצל?

להתנצל?

מלאך בודד, אני ממש לא מאמין שאת מבקשת ממני להתנצל בפני יוספה. אני לא מוכן לעשות את זה, כי מאז שנודע לה שאני משורר היא פשוט יורדת עליי כל הזמן, אני לא יכול לכתוב איזושהי הודעה בפורום שלה מבלי שהיא תתקבל באיזושהי תגובה רועמת מצדה. אבל אני מוכן להתנצל רק על זה שבחרתי לכתוב את מה שכתבתי בקשר אליה, בפורום שלך. אני מציע לך להכנס לשם, כדי לראות בדיוק למה אני מתכוון.

אהוד...

להתנצל... אתה שואל... אני ממש לא יודעת זה עיניין אישי שלך... אבל אם היחס הוא באמת כפי שתיארת וההרגשה היא הרגשה של מרירות וזעם נשארה רק שאלה אחת בעצם - למה אתה נשאר שם ? במקום שרע לך ? הרי אף אחד לא מחזיק אותך שם... יש מספיק אתרים שמציעים פורומים בנושא ``ספרות ושירה`` למה אתה נשאר איפה שלא מקבלים אותך, או קוטלים אותך... תחדש, תעבור ... גם תעשיר את עצמך יותר... כי היד על הדופק, כי הכרת עוד מקום... כי הכירו אותך בעוד מקום... מבין אותי ?! בטח שמבין !! ועוד משהו - עיניין הערך העצמי... ביקורת לטוב ולרע - צריך לדעת במה להשתמש, במה להאמין ומה לקבל ומה שלא מחזק ובעצם פוגע... המממ... תעביר הלאה כן הבנת את כוונתי - אני ביקשתי למעשה כי לא תעשה שימוש בפורום שלי למטרות שכאלה... ואודה לך אם תכבד את בקשתי !

אני מכבד את בקשתך

אני לא נשארתי שם (בפורום ב``וואלה``), עברתי לפורום שלך. אבל מה מדי פעם אני מבקר גם שם (ובעוד כמה פורומים, אני אף פעם לא נעול על פורום אחד). ואני כמובן מכבד את בקשתך.

למעלה