להתעדכן...

renazid

New member
להתעדכן...

שלום לכולם.... אני ממש ממש ממש חדשה בפורום... אני גם מועמדת לרפואה בירושלים ובטכניון... וממש מתרגשת כי עדיין לא קיבלתי תשובה לגבי מצב הטיפול במועמדות שלי.... ברצוני להתכתב איתכם דרך הפורום ( אם תרשו לי...
) ולשתף אותכם בכל המתרחש איתי בקשר למועמדות... ובסוף אני מאחלת לקולנו המון הצלחה... [4U]

rosa4

New member
אהלן .. גם אני באותו

מצב ועדיין מחכה לתשובות. בירושלים אני בהמתנה ובטכניון עדיין לא קבלתי תשובה אבל לא לדאוג! אני יודעת הרבה אנשים עם סכמים גבוהים אך עדיין לא התקבלו .. מה הסכם שלך והמו"ר אם מותר לשאול? שיהיה המון בהצלחה

renazid

New member
הסכם שלי

בטכניון אני מתכוונת הסכפ הסופי 96.44 האם יש סיכוי?

renazid

New member
האמת..

לא נראה לי כי היום התקשרתי לירושלים .. ושאלתי מה ז"א " בטיפול" ענו לי ש ז"א אם יתפנה מקום............

NikeMan86

New member
תראי

יש אנשים שכבר התקבלו עם סכם נמוך מזה שיש לך..לכן את בודאי תתקבלי. אם מותר לשאול מה הציון שלך במבחן מו"ר? בהצלחה

rosa4

New member
את כל אשר התקבלו נאלה שאני יודעת

יש להם מו"ר של 186 לפחות...אולי זה משפיע? מתי ואיפה אנחנו יכולים לברר את הענין????????????????????????????????????????????????

rosa4

New member
מאלה**

אולי מישהו בפורום יודע אנשים שהתקבלו עם ציון מור נמוך או שיש להם מור גבוה וסכם גבוה ועדיין לא התקבלו?????

al3n2a2

New member
יש לי 198 במור ו סכם סןפי 96 אבל

אין החלטות. אני מקירה אנשים עם סכם גבוהה שעדיין לא קבלו תשובה. בהצלחה

rosa4

New member
את בטח תתקבלי ...

אל תדאגי ! שיהיה המון בהצלחה אולי את מכירה אנשים עם מור נמוף והתקבלן? (נמוך מ 185)? תודה

למעלה