להתעורר בנות, הזוועה כאן, מצחינה

kafkaeat

New member
להתעורר בנות, הזוועה כאן, מצחינה

עדי ברקן, סוכן קטינות מסוכן, אמר ככה אצל דנה ספקטור, בעמוד האחרון של ידיעות אחרונות, מוסף שבעה ימים "נשים מעל גיל עשרים חמש לא מושכות אותי....זקנות מעל גיל עשרים וחמש יש להן ריח שונה, של משהו רקוב" תחליפו ל: הומואים, שחורים, יהודים, כל מיעוט נרדף אחר, שערוריה וצעקה. שדים עדתיים והומופוביים וכל העולם תגרה וכיתתו מזמרות ולחרבות ובום טראח. ואנחנו, רוב, ואף מילה. שום הד. האיש הזה אינו מדבר על טעמו האישי. הוא קובע טעם, הוא מוביל תרבותי, בנות שיקראו את זה, יבקשו את מותן, גורלן נחרץ. אצלי כבר מאוחר מידי, אבל צריך להציל את הבנות הצעירות. אלוהים ישמור, הוא ישב בכלא על זה. תמצאו לי בבקשה את האימייל של מבט נשי, בטלויזיה החינוכית, אני לא מוצאת את האתר וגם ככה יוצאת מדעתי כתבתי לבילי ככה, ואני ממש נורא מבקשת שלא תתחילו אנא להגיד לי "נו, זה דעה של בנאדם אחד" וכל מיני הצטדקויות. מדובר כאן בהתרת דם, בהסתה. בחיי. ואני נשבעת שלא אשקוט עד שהאיש הזה יעמוד למשפט ציבורי על דבריו. זאת לא עוד "נשיכונת" פסיכוטית של דודו טופז. בילי היקרה אני מחפשת שעות את האתר של הטלויזיה החינוכית, כדי לכתוב לך, ל"מבט נשי" שלצערי עדיין נמצא בחופשה אני מזועזעת מדבריו של עדי ברקן במדור של דנה ספקטור, במוסף שבעה ימים של ידיעות אחרונות אנחנו רו ב, ותראי איך אנחנו יורות לעצמנו ברגל כל הזמן, זה מכאיב, זה נורא, דנה ספקטור כאישה היתה צריכה לעשות מזה כותרת גדולה של דיבה והתרת דם,, ובאיזו דרך אגביות היא ממשיכה ככה לסלסל במילותיה בחן של "אופס, אני לא פמינסטית אבל" זה לא חדש אבל זה נורא מחדש כל פעם מחדש לחוות את הזוועה הזאת שמתירה את דמנו הרי ילדה שתקרא את השורה הזו "לזקנות בנות עשרים וחמש ומעלה יש ריח אחר , משהו רקוב" אם אני מצטטת נכון, צריך לבדוק הזעם שלי , שכבר איננו קדוש, אלא סוג של דה ז'ה וו, הפעם אומר לי ליבי: תביעה ייצוגית, על אייג'יזם חולני וגזעני אין לי אף אחד חוץ ממך, כל חברותיי משכו כתף ולא הביעו זעם אלא קבלת דין משועשעת אני לא יכולה עוד לשאת את זה האיש הזה צריך לשבת בכלא על מה שאמר לזקנות בנות עשרים וחמש ומעלה יש ריח רע, של משהו רקוב בטור של אישה, דנה ספקטור כבר ניסיתי נשימות עמוקות עם הטור והתכנית של ליהיא לפיד, הפעם אין שום שיאצו או רייקי בעולם שיציל אותי מהזעם הזה אם זה היה נאמר על חתולים נטושים או על דולפינים או על מזרחיים העולם היה נקרע לשניים ורק אצלנו, דממה וקבלת דין ואני בעד שמישהו ייתן את הדין על הדברים האיומים האלה ככה כתבתי לידיעות אחרונות נסערת מאוד הכתיבה שלי קוהרנטית ומוצלחת יותר בדרך כלל, פשוט דמי עלה לראשי, ובראשי תפחו כמו סופלה של מוגלה, ורידים כחולים שעד עכשיו מקננים על מצחי כמו ציפורי טרף שמסרבות להרגע אני עצמי מרגישה ניצודה מרוב רוע, רוע גברי זדוני, מישהו קרא את דנה ספקטור ב"ידיעות אחרונות", האייג'יסט המיזוגני החולה הזה, עדי ברקן, מי נותן לו זכות דיבור? איך דנה ספקטור מעזה? חרפה כזאת. ידיעות אחרונות שנותן פתחון פה לקו קלוס קלאן מודרני, לא ייכנס לביתי. "לנשים אחרי גיל עשרים וחמש יש ריח שונה...משהו רקוב", במקום בו קוראים למיגזר מסויים מעל גיל מסויים בניחוחות מסויימים, שם גם יכולים להגלות אותו למחנות מעצר ולהטליא על חלוקו כוכב, לאמור "עברה את גיל עשרים וחמש" אני מקווה שהאיש קיבל די מקלחות צוננות אבל לא מספיק כדי שאוכל להתאושש מהקונוצטציה הקשה שיש לי על מקלחות, בפלנטה לכאורה אחרת, אבל במקום שבו ק, בפרפרזה על היינה, במקום שבו עושים סלקציה לנשים מעל גיל עשרים וחמש, קל מאוד לעבור לסלקציה שאיננה רק על בסיס ריח. אפשר למצוא עוד סיבות, אפשר להקיםן מחנות עבודה. ואחר כך, איך זה נגמר, בסוף כולם יודעים. אני נדהמתי לא צריך להיות מלכת יופי בדימוס כדי לקרוא את הדברים האלה ופשוט לרצות לטפס על גג ולקפוץ אני לא מלכת יופי, אבל מגיל עשרים ושבע בערך, אני מתכוננת לזוועה של גיל שלושים, עוד יומיים וחצי בערך, בדיוק מהסיבות האלה. זה מה שהחברה משדרת לי. והנה, עדי ברקן הוא סוכן מוות כזה. מגיל עשרים ושבע אני בהידרדרות מתמדת, יודעת שהכל עומד להילקח ממני. ואני בחורה עם תכנים ועושר פנימי, קיומי לא נסב על יופיי. ובכל זאת, אני קורבן של כל הדברים ששמעתי וקראתי, ומגיל עשרים ושבע כמעט אני מרגישה איך חיי הולכים ונלקחים ממני. כעת אני מזהה את הצייד שלי. איפה שירה דונביץ? איפה אורלי לובין? איפה הצעקה הזאת? איפה האנשים שלא ייתנו לנו למות?איפה? די לנו, איפה שדולת הנשים? מה פירוש השתיקה הזאת? ככה, כמו פרות עיוורות אנחנו מסתובבות באחו ולא יכולות לצעוק "לא" למשחטה? מה קורה כאן? אלוהים ישמור. שוב,אל תנסי להצניע את העניין ולמעט בערך הדברים. פשוט תחליפי את המילה "זקנות בנות עשרים וחמש" בשחורים, יהודים, הומואים, בני עדות המזרח, עובדים זרים, חולי איידס, אפילו דולפינים או חתולי ררחוב. ודי בזה. אצלי זה מאוחר מידי, אבל את הילדות אפשר להציל מכל הרשע הזה.

אל דופא

New member
לא יודעת איך להגיד לר את זה...

אבל נראה לי שהבעיה אצלך חמורה יותר מעדי ברקן. את הרי מתכוננת לזוועה של גיל 30 כבר מלפני 3 שנים, כדבריך. לא היית צריכה אותו בשביל זה. נראה לי שאת צריכה טיפול, כי לפי מה שאת כותבת, את בהיסטריה מוחלטת, והכל בגלל איזה ג'וק קטן מכוער וזקן...

אפרתי 17

New member
אני לא מסכימה עם אל דופא

אני מסכימה איתך. אולי הוא לא כמו הקו קלוקלס קלן, אבל בהחלט צריך לגנות דעות כאילו. אסור שהן ירשמו ככה בעיתון. אני כן בעד חופש ביטוי, ולכן היה צריך באותה הכתבה, או לפחות בכתבה לייד, לגנות את מה שהוא אמר, ולהראות שגם "זקנות" יכולות לחיות. למה גבר בן 50 (בן כמה עדי ברקן?) יכול לחיות, ובת 25 לא?

שש שבע

New member
סתם זבל,

למה להתיחס? לשים באסלה ולהוריד את המים. והוא גורם לך לרצות להתאבד? איך הצלחת לחיות עד עכשיו הו הרבה פסיכים לפניו ויהיו אחריו. תתעוררי מותק, החיים יפים, הפרות יותר טעימים כשהם בשלים, הוא רוצה בוסר? שיקהו שיניו ותצבה ביטנו. פשוט אדיוט. הרקבון שהוא מריח זה ממנו.

siv30

New member
באמת, הוא הגזים, אבל גם את

אומנם היה מקום לצנזר או להוקיע את הדברים. מאידך, התגובה שלך היא לא פרופורציונלית לחלוטין. בעולם שלנו רוב הנשים מעל גיל 25, או לפחות חצי מהן, אז באמת הוא נמצא בבעיה ולא את. תתעודדי.

אולי זה ינחם אותך...

במוסף תל אביב של ידיעות אחרונות מהיום... כתבת שער על עדי ברקן ואיך הסתבך בחובות כל אחד מקבל את העונש שלו... הדברים שהוא אמר הם דבריו של אדם הלוקה בנפשו. בכתבה אגב כתוב שהוא בן 44 (שזה קצת יותר מ 25) וגוף האדם הן של גברים והן של נשים בנוי מאותם חומרים... לוגיקה פשוטה

siv30

New member
../images/Emo68.gif גם חובות וגם

ריח "קרב" כהגדרתו, בוודאות השילוב המנצח.

דוסטו

New member
קפקאeat - קצת הגזמת. אבל

מי שקורא את השירים שלך בוואינט לא יכול שלא לראות את הבעיה שיש לך עם הדמוי העצמי שלך. שם זה אמנם נעשה בהומור, ובכשרון מסוים, אבל כנראה שעדי ברקן לחץ לך על אותה נקודה שיש לכל אחד מאיתנו ואשר משלחת בנו חרון, אברה וזעם כי היא נוגעת ב- our most inner parts. מה שלא משנה את העובדה שעדי ברקן הוא רכיכה מגעילה, פדופילית, שובניסטית. זה לא הוא שרוצים למנות אותו לקונסול תרבות ב LA? אנא אנו באים! לסדום היינו לעמורה דמינו.

orlyt

New member
אאוטינג זה דבר לא יפה לעשות

ולספר במקום ציבורי על משהו שנכתב במקום אחר ע"י כותב/ת כלשהי/ו זה אאוטינג.

siv30

New member
תראי לי זה לא נראה אאוטינג

בכל מקרה היא כתבה את אותה ההודעה גם בוואינט וזה בסדר, כי מותר לה לפרסם באותו השם אותן ההודעות בכמה פורומים.

דוסטו

New member
אורלית - אווטינג?

אין ולו שמץ של אווטינג לצטט מישהי שמזדהה בניק זהה בכמה פורומים. יותר מכך, לעניות דעתי (הקובעת לפחות עבורי) גם אם כאן היא היתה מזדהה כאוכלת-קפקא ובוואינט כאוכלת-דהבובאר עדיין לא היה בזה אווטינג אם הייתי טוען לזהות בין המגיבים ומצטט אותה. אווטינג הוא רק ,ואך ורק, כאשר מישהו שותל רמזים שיכולים לקשר בין הניק הוירטואלי של מישהו לבין אותו מישהו במציאות. ובכל מקרה אם יש אווטינג בקהילות האינטרנט, אז YNET מומחים לכך ושם הסרחון הזה מתחיל מהראש.

orlyt

New member
לא יודעת ולא מעניין אותי מה קורה ב

YNET אבל כאשר *אתה* יוצר קשר בין דברים שנכתבו בפורום אחד (לא משנה אם בתפוז, בוואלה או באיפהשלאיהיה) לבין מה שנכתב בפורום אחר, ללא אישור הכותבת, ועוד על מנת להגיד לה שהיא מתוסבכת, זה אאוטינג. אאוטינג זה לא רק לגבי הזהות הלא וירטואלית. ואחרים כבר קבעו שהבאת דברים שנכתבו ע"י הכותב במקום אחר זה שימוש לא הולם בידע שיש לך על האדם, גם אם מדובר רק בזהות הוירטואלית.

פומפיה

New member
../images/Emo18.gif אאוטינג

בהחלט מדובר באאוטינג, ומי שחושב אחרת מוזמן לפשפש ב netiquette. פומפיה <מומחית במיל. בתחום של התנהגות בלתי נאותה ברשת
>

דוסטו

New member
אורלית - אם אני מבין מה שאני קורא

אז את היחידה כאן שחושבת שיש כאן אווטינג. וכל הויכוח מיותר. זאת-שאוכלת-לקפקא קפצה לביקור בכל פורום אפשרי כדי לשחרר את האגזוז ואפילו לא טרחה לבדוק את האימפקט של מרותיה.

אפרתי 17

New member
הקטע הוא שלבנים מותר ולנשים אסור

כמו שנשים חייבות להוריד שיער, ובנים לא. אז להגנתם הם יכולים להגיד שלא מחייבים אותנו, אבל כימעט ואין בנים שמוכנים לצאת עם כאלה שלא מורידות. ובנינו- מי באמת לא מורידה? כימעט כולנו מורידות כי אילו התכתיבים של החברה: נשים- חלקות ורזות, גברים-לא חובה

siv30

New member
אפרתי, תסלחי לי על הבורות

אבל לא הצלחתי להבין את הקשר שבין ההודעה שלך המתייחסת לסטראוטיפים בחברה לבין ההודעה של קפקאית.

למעלה