להתעורר...קצת עדכונים!

WundeRKind

New member
להתעורר...קצת עדכונים! ../images/Emo13.gif

בשורה טובה לכל אוהבי להקת וורוניקס.. קלי בחרה בהם כמופע פתיחה לסיבוב ההופעות האמריקאי... לי זה נשמע שילוב טוב! :)
הבמאי של הקליפ ל Already Gone הוא לא אחר מגו'זף קאהן.. מי שחי במאדים ולא יודע מי זה, הוא אחראי לקליפים של BTHE, WA ו NA.. שהם במקרה הקליפים הכי יפים :p
למרות שזה לא נראה ככה, I do not hook up מאוד מצליח בארה"ב. הוא נמצא כרגע במקום ה-9 במצעד השירים הכי מושמעים ברדיו. (שבוע שעבר היה במקום 8).
ולסיום, ראיון חדש, סופר חמוד של קלי. בין היתר בראיון: האהבה המוזרה של קלי ליו ג'קמן ומהי הקללה הכי מגעילה של קלי... http://www.youtube.com/watch?v=k0x3...-UK-on-27th-June.html&feature=player_embedded תהנו

lirongogo1

New member
עזוב המצב של הפורום אבוד...

אף אחד לא מגיב,לא נכנס מאז תקופת השיא של קלי ודרך אגב תקופת ה"קאמבק" של קלי כלל לא מזהירה.. קשה לי להאמין שקלי תשחזר אי פעם את ההצלחה של 2005,2006 במדינות העולם. וi do not hook up הוא כישלון צורם.. ועוד חשבו שהוא ה since u been gone הבא פחחחחחח

WundeRKind

New member
כישלון...?

קראת בכלל מה כתבתי? מקום 8 במדיה בייס. זה יותר ממכובד. וכן, ההצלחה של 2005-2006 הייתה חד פעמית. אבל לדעתי מאז קלי רק השתפרה :)

tamirWE

New member
תודה../images/Emo23.gif

כייף לשמוע שהוק אפ מצליח, שיר טוב. ואני מחכהההה לקליפ של אולרדי גון, השיר עצמו מדהים. מקווה שככה גם יהיה הקליפ.

Rontwins

New member
סוף סוף מישהו מנסה להחיות ../images/Emo9.gif

אני בכל כוח איכשהו מנסה להגיב להודעות פה, אבל אף אחד לא משתף פעולה
. אני חושב שזה דיי עצוב שדווקא בתקופת קאמבק ממש טובה בשביל קלי, הפורום הישראלי שלה מת. אני חושב שצריך להתחיל במסע פרסום אינטנסיבי של הפורום שאני נראה לי אתחיל בעצמי. למי שאמר שהקאמבק לא מצליח כמו 2004-2005, קלי נכון להיום מצליחה מאוד, האלבום החדש היה מספר שבועות ברצף במקום ראשון במכירות, מיי לייף היה מועמד כבר לכמה טקסים, היה מקום ראשון בבילבורד מספר שבועות. אני חושב שאנשים בארץ לא מבינים את ההצלחה הענקית של קלי כרגע בגלל שגלגל''צ הזונות פשוט טורחים לעשות עליה חרם
. הוק אפ מן הסתם מצליח גם, אבל פחות כי גם ההייפ סביב קלי מעט ירד בגלל שמיי לייף נחרש ברמות, וגם כי הוק אפ ומיי לייף מעט דומים לקהל והם מחפשים משהו שונה ולא מוצאים. הוק אפ היה כבר מקום 20 בבילבורד שזה מאוד מאוד מכובד. לדעתי אלרדי גון יהיה להיט ענקי, השמעתי לידידה שלי אותו והיא לא אוהבת קלי והמהשנייה הראשונה היא פשוט התמכרה אליו. איזה יופי שהפורום מנסה לקום לתחייה

my kelly

New member
האמת באמת חבל..

שהפורום יבש דווקא שקלי מאוד מצליחה... והאמת שאני כבר מת שהקליפ של: ALREADY GONE כבר ייצא ושנוכל לראות אותו. אני חושב ש: ALREADY GONE יצליח מאוד.. (בעזרת השם)... :) :) :)

shay08

New member
ML היה להיט ענק!!!!!!!

לפחות בקרב הנוער.וזה בדוק

למעלה