להתעורר!!!!!!!!

magenta73

New member
להתעורר!!!!!!!!../images/Emo192.gif

יוצא לכם לשבת עם חברים/ות טובים ולדבר שטויות כל הלילה? איזה כיף זה... מתי פעם אחרונה יצא לכם, ערב כזה, של שטויות?... אני וחברה שלי גם עושות לעצמנו שאלונים היפוטתים לפעמים... אני אתן לכם כאן שניים, (וכן, הם מפגרים, אבל הולכים מצויין עם בירה ביד)... אתם יכולים להצטרף לחגיגה. אוקי. תקחו 3 סלבריטיז מכל מין (משמע ידועונים, לאו דווקא כוכבי קולנוע, אפשר גם אמנים, ראשי ממשלות וכו', והם גם לא חייבים להיות בין החיים. כלומר, הכל פתוח והרשות נתונה) . 3 נשים. 3 גברים. עכשיו, אלו האפשרויות שלכם - א. להיכנס לו/לה למוח. ב. לאכול איתו/ה ארוחת צהריים. ג. להעביר ערב קסום וסקסי... את מי הייתם בוחרים ולאיזה קטגוריה... (ולמה). והשאלה השניה... היותר מטומטמת.... אם הייתם חיה, איזו חיה הייתם?!? (ולמה)...

מה שאת רוצה להגיד בעצם

שאת יושבת עם חברים וערב שלם מדברים על איזה חיה את היית מעדיפה להיות ? רק אני רואה בזה משהו טיפה מוזר ?

לא נעים לי להגיד אבל...../images/Emo3.gif../images/Emo221.gif

האם אנחנו חיים בבועה? באמת רוצים להיות שחקן, כוכב או מישהו מפורסם? אני לא היתי רוצה להכנס לאף אחד למח ובטח לא להיות אף אחד אחר המחשבה על זה עושה לי כאבי ראש. מה רע להיות מי שאנחנו? האם אנחנו פחות טובים, פחות מוכשרים, פחות יפים רק בגלל שאנחנו לא סלבריטיז? לאאאאאאאאאאא זה כמו להסתכל על הדשא של השכן ואני חושבת שאני מעדיפה את הדשא שלי הוא יותר ירוק, יותר מטופח ויותר צומח. דרך אגב אין מושלם, אז האם אנחנו רוצים להתיימר להיות סלבריטיז ולחיות על ענן?? לגבי השיחות תמיד יש לי שיחות כאלו עם החברות והן לא מחכות ללילה הן יכולות להיות בבוקר, בצהריים, בערב. הכל בהתאם לנסיבות ולמצב רוח וחופשי עולים שם שטויות. וזה מזכיר לי כל פעם מחדש את המשפט של הגברים: "אילו היתי יכול להיות זבוב בשיחת נשים". ורוצה קטע מצחיק אז ככה: חברה שלי ואני ישבנו בפאב על הבר לידנו ישב גבר בגיל סוף שנות ה-30 התחלנו לדבר על נסיעות לחו"ל ופינוקים. פתאום חברה שלי שהיא רווקה אומרת: מתאים לי מאהב אחר שיקח אותי יפנק אותי ופעמיים בשנה ניסע לחו"ל. הבחור לידנו מסתובב 360 מעלות אומר לה: לחיים לחיי האושר והשמחה התפוצצנו מצחוק אין ספק שהקטע של המאהבת ששמע היה נחמד לו באוזן. אחרי דקה אני אומרת לחברה שלי תגידי מה תתני למאהב בתמורה לכל הפינוקים והעינוגים. היא אומר סקס פעם חודש. אחרי שלוש דקות בול הבחור הזמין חשבון ונעלם. ופה התחיל ונגמר נושא המאהב:) חחחחחחחחחחחחחחחח ואני אני היתי רוצה להיות כלב, הם נאמנים, אוהבים ללא גבולות, תלטפי אותם כל היום, פינוקים וגירודים והם יאהבו אותך המון מכל הלב. וחוץ מזה אני חושבת שהם מרגישים כמו בני אדם יש להם רגשות, שמחים, עצובים, דיכאוניים.

asian girl

New member
../images/Emo3.gif תגידי...אפשר לקבל תקציר?

אני לא מסוגלת לקרוא יותר מ5 משפטים....
הגעתי להשורה "לאאאאאאאאאאאאאאאאא" ונשברתי.. עכשיו: הבנת הנקרא ממה שקראתי... לא רע להיות אנחנו. פשוט תמיד מסקרן לדעת איך זה להיות מישהו אחר, זה הכל. ואת יודעת למה? כי דרך עיניים של מישהו אחר אפשר להסתכל על החיים אחרת, מזווית ראייה שונה משלנו.רק עניין של סקרנות. אולי קצת קנאה אבל קנאה טובה..

shaniza

New member
גם אצלי העיניים ריצדו

בניסיון להתמקד בכתוב... הם התמקדו באזור בו הם קלטו "סקס" אז עליתי כמה שורות ומשם התחלתי לקרוא... נחמד שהוא הקשיב לכם לשיחה... חבל שלא הצטרף מעבר ל"לחיים" בכל מקרה... אם הוא עשה סיבוב 360 מעלות אז הרמת הלחיים לא היתה אליכן ...

shaniza לא נעים לבעס אותך אבל הרמת

לחיים היתה מיועדת אלינו. חחחחחחחחחחח במקרה הוא ישב לימיני בבר:) איכשהו אני גם רואה טוב בחושך.

נו טוב -

לפחות הוא היה בחור עם ראש על המתניים.... בטח מהטיפוסים שאוהבים לשבת על החוף ולראות הזריחה....

shaniza

New member
לא ביאסת אותי

אבל 360 מעלות מחזיר אותו לאותו כיוון שהיה ...אלא אם כן זה היה הרמת לחיים בלרינית כזו בהשראה נולד לרקוד... *360 מעלות זה סיבוב שלם, אולי התכוונת ל180 מעלות...?*

gilad269

New member
נראה

לי אבחר באפשרות ג.קשה לוותר על זה. חיה-נראה לי אקח הכלב כי הוא ידידותי למשתמש

למעלה