להתעורר
- מה המצב פה בפורום

bitiav

New member
להתעורר../images/Emo202.gif - מה המצב פה בפורום

קצת יבש פה לאחרונה, יש עוד פורום של אסקסולים בארץ? גם בהכרויות יבש .("למה בלי טחינה, יבש...") קיצר, משהו רוצה להזיז משהו, אולי לארגן איזה מפגש פנוים פנויות...

נטע523

New member
כן כן בואו נארגן מפגש!

:) לווא דווקא של פנויים פנויות חח....

queen helen

New member
אני בקטע...

אם יערך מפגש בין חברי הפורום הותיקים, ולמען חברי הפורום הותיקים... ותודה על ההבנה!

נטע523

New member
בסדר,מה הקטע,אז שהוא לא ייארגן

לא צריך לנפות אנשים שהם חדשים ושבעיקר מעוניינים בזוגיות.. בכל מקרה לי לא אכפת לארגן את זה.

bitiav

New member
אני לא מבין את הקטע "חברי הפורום הותיקים"

המפגש להיכרות "ותמיכה" כללית בין חברי הפורום וגם אחד על אחד למי שמעוניין/ת. מה לעשות עדיין אין אופציות אחרות להכרות א-מינית ברשת.

bitiav

New member
אז מי עוד מעוניין לארגן מפגש ????????????

שירשום אם יכול לעזור בארגון..

arak

New member
לא מתביישים ?

אני האחרון שישפוט מישהו אבל אני הבנתי שהפורום הזה מיועד לאנשים אמיתיים שבאמת רוצים ללמוד ולהבין את אותו חלק בהם שהם מנסים לקבל או להשלים איתו. לפעמים הם גם נואשים למידע או כל דבר שיגיד להם שהם בסדר ולא שונים ולא חריגים. ולמה אתם הפכתם את הפורום הזה ? לאתר היכרויות רדוד ושטחי. למה בכל פעם שיש מקום שאמור באמת לעזור לאנשים שנמצאים בבילבול, לקבל קצת מושג על מה שעובר עליהם, ישר מתחילים עם הישראליות ( וסליחה על ההכללה) והופכים את המקום לאתר שידוכים. עד כאן ! לא כל פורום הוא בית זונות ( ואני שוב מתנצל על הבוטות), ומי שרוצה לפגוש בנות זוג או בני זוג מוזמן לגלוש היישר לפורום מתאים דוגמת - בת 25 מחפשת ..... וכאילו שהבושה לא מספיקה, כל מה שמעניין את אותם אלו שמברברים כאן בלי סוף הוא למען טובתם האישית נטו. אז חבר'ה - הרעיון שעומד מאחורי הפורום הזה, לדעתי, הוא לאפשר לאחרים להגיע ולהבין קצת יותר טוב מי הם ומה עובר עליהם ברגעים אלו ממש בחיים. לא לחפש לעצמם מישהי להעביר איתה את הלילה. יש מקומות גם לזה. ודווקא כאן ? במקום שאמור לגרום לכם להבין שהוא אמור להיות נקי וטהור ? אני מניח שיהיו כאלו ואחרים שיפסלו מיד את מה שכתבתי כאן, אבל אני מזהיר אתכם שבדרך הזו לא רק שלא תרוויחו כלום, אלא גם תימנעו מאחרים לקבל כאן כמה תשובות. ולמי שעוד לא הפנים - אסקסואליות היא במקרה הטוב חוסר רצון ובמקרה היותר טוב היא הבנה אמיתי של אותו חלק בנו שלא נכנע לתכתיבים חברתיים. זה הכל חוץ מרצון להכניס את עצמינו שוב לתוך איזו מערכת יחסים שרק תדרדר אותנו. קחו קצת זמן להבין את זה.

avi1283

New member
לא ממש

למה להתבייש? אף אחד לא מונע מאחרים לקבל תשובות, זהו פורום לא-מיניים וככזה נדבר על מה שמעסיק אותנו, אם זה על הקושי בלמצוא בן/בת זוג אז למה לא? ובאיזה עוד מקום יהיה אפשר למצוא בני זוג א-מיניים אם לא בפורום הזה? אם יש לך דעה על כך שמערכת יחסים מדרדרת את האנשים באיזשהי דרך אז אני מכבד את הדעה אבל אין לזה קשר לאסקסואלים ואין זה אומר שאחרים צריכים להיות גם בדעה הזאת. ואם אתה רוצה לכוון את הפורום לכיוונים אחרים אז הדרך לעשות זאת היא לכתוב הודעות חדשות בכיוונים שמענינים אותך ולא לבקר הודעות של אחרים.

bitiav

New member
תסלח לי חביבי

1) למה אתה חושב שאתה תקבע על מה ידברו פה בפורום או מה מטרת הפורום. 2) אני רואה שיש בך הרבה מירמור אבל מה הקשר בין ההצעה שהעליתי (ואם אתה לא רוצה להשתתף-לא צריך) לבין מה שרשמת "רדוד, שטחי, בית זונות, בושה, נקי... 3) אם הייתה אפשרות למצא בני זוג א-מיניים באתרי הכרויות סטנדרטיים - תאמין לי שלא הייתי מפרסם כלום! קיצר, מר ערק - בריאות.

p019

New member
הפורום פתוח לכל הא-מיניים באשר הם

ואפשר לדבר כאן על כל דבר. כולל כמה קשה למצוא בן/בת זוג לאדם א-מיני וכלה בספר טוב שקראתם לאחרונה. כמו שכתב avi1283 - אם יש נושא שאתה רוצה לדבר עליו - אתה יותר ממוזמן לעלות אותו - אל תבקר נושאים של אנשים אחרים. אסקסואליות, לדעתי, אינה כשורה לתכתיבים חברתיים כאלו ואחרים. אנשים אינם מיניים כיוון שהם מכנעים לתכתיבים חברתיים (לפחות לא אלו שאני מקירה). אנשים שמחפשים כאן בני זוג לא מחפשים מיהו להעביר איתו את הלילה. מה שכן - יש תחת "לוחות" לוח לפנוים פנויות - כל מי שרוצה מוזמן להשאיר שם הודעה - במקום בפורום.

arak

New member
חבל

אם תקראו שוב את מה שכתבתי תבינו שבכל התגובות שלכם לא התייחסתם בכלל לרעיון שעומד מאחורי מה שנכתב - וחבל. יש הבדל, לדעתי, בין להכיר אנשים א-מיניים לבין רצון להכיר א-מיניים למטרת נישואים וחתונה וילדים. אני השתדלתי לא להעביר ביקורת כזאת או אחרת על אף אחד, אלא, לחדד את הרעיון שלדעתי עומד בסתירה למקום. את זה ,רבותיי, אתם החמצתם. אם תקראו שוב תבינו שאני לא מריר או מעביר ביקורת על מישהו אחר. ובוודאי שלא שפטתי אף אחד. אין לי כל כוונה להתחיל להתנצח מעל שורות אלו כי לא לכך כיוונתי. אני לא אומר לאף אחד מה לעשות ואיך להתנהג בפורום אלא רק הארתי את הנקודה שמי שרוצה לחפש בנות כי המקום יבש מידי לטעמו, מוזמן לקפוץ לפורומים שהינם יותר מתאימים. ואם רק הייתם לוקחים רגע אחד לפני שאתם מתלהמים, אזי הייתם מבינים את המסר שמאחורי התגובה. ושוב - כל מי שלקח את זה אישית מוזמן לקבל את התנצלותי ומוזמן לקרוא שוב את מה שנכתב ולהבין שלא היתה שם שפיטה כזאת או אחרת על אף אחד. המשך בילוי מהנה

מישהי להעביר איתה את הלילה? פה? אוי גוועלט!

א-סקסואלים זה לא אנשים שהחליטו להתנגד לנורמות חברתיות, אלא אנשים שמבחינת משיכה נמשכים אחרת מקבוצות אחרות בחברה, בלי קשר להחלטה. אני מאמינה שאני לא מחדשת לך פה הרבה. אז למה שלא יחפשו בני/בנות זוג? לא מישהי להעביר איתה את הלילה, כמובן, אבל מישהי להעביר איתה את הערב. זו עדיין א-מיניות. אם אתה רוצה שהפורום יכיל פחות דיבורי פו"פ, אתה מוזמן להעלות נושאים לטעמך ולהגיב בנושאים לטעמך, באמת. ככה פועל פורום, ככה גדלה קהילה. וככל שקהילה גדלה כך היא יכולה להכיל יותר קבוצות, כמו אלו שמחפשים זוגיות וכמו אלו שלא.

למעלה