לא מתביישים ?
אני האחרון שישפוט מישהו אבל אני הבנתי שהפורום הזה מיועד לאנשים אמיתיים שבאמת רוצים ללמוד ולהבין את אותו חלק בהם שהם מנסים לקבל או להשלים איתו. לפעמים הם גם נואשים למידע או כל דבר שיגיד להם שהם בסדר ולא שונים ולא חריגים. ולמה אתם הפכתם את הפורום הזה ? לאתר היכרויות רדוד ושטחי. למה בכל פעם שיש מקום שאמור באמת לעזור לאנשים שנמצאים בבילבול, לקבל קצת מושג על מה שעובר עליהם, ישר מתחילים עם הישראליות ( וסליחה על ההכללה) והופכים את המקום לאתר שידוכים. עד כאן ! לא כל פורום הוא בית זונות ( ואני שוב מתנצל על הבוטות), ומי שרוצה לפגוש בנות זוג או בני זוג מוזמן לגלוש היישר לפורום מתאים דוגמת - בת 25 מחפשת ..... וכאילו שהבושה לא מספיקה, כל מה שמעניין את אותם אלו שמברברים כאן בלי סוף הוא למען טובתם האישית נטו. אז חבר'ה - הרעיון שעומד מאחורי הפורום הזה, לדעתי, הוא לאפשר לאחרים להגיע ולהבין קצת יותר טוב מי הם ומה עובר עליהם ברגעים אלו ממש בחיים. לא לחפש לעצמם מישהי להעביר איתה את הלילה. יש מקומות גם לזה. ודווקא כאן ? במקום שאמור לגרום לכם להבין שהוא אמור להיות נקי וטהור ? אני מניח שיהיו כאלו ואחרים שיפסלו מיד את מה שכתבתי כאן, אבל אני מזהיר אתכם שבדרך הזו לא רק שלא תרוויחו כלום, אלא גם תימנעו מאחרים לקבל כאן כמה תשובות. ולמי שעוד לא הפנים - אסקסואליות היא במקרה הטוב חוסר רצון ובמקרה היותר טוב היא הבנה אמיתי של אותו חלק בנו שלא נכנע לתכתיבים חברתיים. זה הכל חוץ מרצון להכניס את עצמינו שוב לתוך איזו מערכת יחסים שרק תדרדר אותנו. קחו קצת זמן להבין את זה.