להתערב או לא להתערב ?

להתערב או לא להתערב ?

יש לי חבר קרוב שנפרד מהחברה שלו (שהיא ידידה שלי) בגלל סיבה ממש טיפשית. הוא לא בדיוק נפרד ממנה, זה היה דבר ששניהם החליטו ביחד. עכשיו הוא מתחרט על זה, ומבקש שאני אדבר איתה על זה... אני כמובן לא הסכמתי והוא כל הזמן לוחץ עלי... הסיבה היחידה שאני שוקל לעשות את זה היא שאני יודע שהם היו ממש זוג יפה והסיבת פרידה שלהם הייתה באמת טיפשית לחלוטין.. ואני יודע שלה עדיין אין אף אחד אחר.. ויותר חשוב מזה, אני יודע שאם אני לא אדבר איתה אז הוא גם לא ידבר איתה... כי הוא ממש חסר ביטחון וכל הזמן מפחד להיפגע. בקיצור, כמו שאני מכיר אותו, אין שום סיכוי שהוא יפנה אליה. אני ממש לא אוהב להתערב בזוגות אחרים... אבל בגלל שהוא חבר ממש טוב שלי אני שוקל את זה. מה אתם חושבים שכדאי לי לעשות ?

לאור כל הנתונים שנתת-

גם זוג יפה, גם סיבת פרידה שטותית, גם לאף אחד מהם אין מישהו/י אחר/ת וליסיום הוא ביישן מידי בכדי לדבר בזכות עצמו- תתערב, אהבה קשה למצא, חבל לפספס, אז אם אתה יכול לעזור- לדעתי זה מבורך

תגשש ותזרוק רמזים!!!

התערבות לא במודע
דבר איתה ותנסה להבין מה היא חושבת על הקשר שלה איתו, אם היא עדיין אוהבת אותו , תזרוק לה כמה מילים טובות עליו ש"גם הוא מתגעגע","חושב שהפרידה טיפשית" וכד'........ אם אין פידבקים חיוביים מצידה אל "תכניס ת'אף" שלך יותר מידיי. בהצלחה........

הצילצול

New member
תתערב ועוד איך!

אם אמרת שהם זוג יפה והם נפרדו מסיבה טיפשית תעזור להם תן לכל אחד מהם פוש

למעלה