להתפחש לאימו

LIOR 122

New member
להתפחש לאימו

שלום לכולם. אני ליאור בן 14 אני מתכנן להתחפש לאימו בפורים, זה עוד המון זמן אבל בכל זאת אני מתכנן מעכשיו. הבעיה היא השיער שלי, יש לי שיער חום עם תלתלים כבדים. השאלה היא האם יש פיאות של אימו, או שכדאי שאעריך שיער, אצבע לשחור ואעשה פאן? ומה אימואים לובשים? איך הם מתנהגים? אניא שמח לקבל עיצות :)

Silver Tongue

New member
למה לא?

אימו זה סיגנון לבוש שנוצר מסגנון מוזיקה.. קח איפוד, חולצה של להקה וג'ינס נחמד.. לגבי השיער, אם אתה רוצה אתה יכול לעשות "פוני אימו" אבל שיער זה שיער, זה לא משנה כל כך איך הוא

כולה פורים בן אדם

אז ככה בגלל שיש לך יותר מחצי שנה - תגזור את התלתלים , תצבע לשחור, ותשים לק . ובסוף אל תשכח לתת לעצמך כאפה.

netahaa

New member
תבכה הרבה אומשו *_*

באמת אבל, מה הבעיה בלבוש? סקיני, וחולצה של להקה זה סבבה וללכת עם אייפוד זה דווקא רעיון טוב.

LIOR 122

New member
חחחחח סקיני

אני אנסה סקיני , למרות שאני לא כל כך רזה ^ ^

phrizer

New member
לדעתי?

אם אתה רוצה ממש להשקיע יהיה יפה אם תעשה משהו כזה: נעלים דומות, ימין לבנה ושמאל שחורה. מכנסיים שמכנס ימין שחור ומכנס שמאל לבן. חולצה שצד ימין לבן וצד שמאל שחור. מסיכה של גולגולת על הפנים (אולי כמו שהיה לפאנטום האופרה כשהוא התחפש למוות האדום) שצד ימין שחור וצד שמאל לבן ושיער (אולי עם תלתלים) שחור ושמנוני. זה יוצא קצת יקר אבל אם תקנה הכל מתוצרת זולה (אתה הרי תשתמש בזה רק פעם אחת) אולי בכל זאת לא יהיה נורא.. במכנסיים ובחולצה יהיה יפה להשתמש גם אח"כ..

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

הרגת אותי XDDDDDD מעניין מה יהיה לטרול להגיב על ההודעה שלי. בואי, נראה אותך.

פלאפאל

New member
את גם לא אהבת את סיסו הגדול ../images/Emo3.gif

מה חלומה של כל חיילת לרצוח את סיסו בטיילת אייי כישורי השירה של פעם
אל תגידי שזה לא מצחיק אותך להזכר.

אבל האכלת את הטרול!!!

עם סיסו היה מצחיק כי זה היה במידה, פה את יודעת כמה הודעות אני צריכה למחוק עכשיו?!

פלאפאל

New member
אל תמחקי, תשאירי את זה ככה ../images/Emo10.gif

אם נחטט בארכיון יום אחד יהיה לנו נחמד בלב וכאלה דברים.

למעלה