להתפנות או לא להתפנות?

גבעתי

New member
להתפנות או לא להתפנות?

אני מתגייס ב-30.7 אני הבנתי שזה שיריון. אבל אני רוצה הנדסה קרבית שזה גיוס יום למחרת (31.7). עכשיו אני רוצה לדעת אם להתפנות מהבקו``ם וללכת לשיריון או לא להתפנות ולהישאר בבקו``ם תוך כדי לקיחת סיכון להגיע לבית סוהר צבאי במטרה להגיע להנדסה קרבית? נ.ב. יש פרופיל 97

avipe

New member
לפי מה שאמרו לי...

לא להתפנות.....לא לוותר....שתמיד מוותרים בסוף....במיוחד שמה שאתה רוצה זה מחר....

נריה_ה

New member
שיריון

שלום גבעתי. גם אני מתגייס ב30.7. הדעה שלך בקשר לשיריון. למה אתה לא רוצה ללכת לשיריון? למה דווקא הנדסה קרבית? מה אתה יודע על היריון שכדאי לדעת?

Iron-Maiden

New member
זה אורך רבע מהזמן

אם כבר אתה מדבר על הריון, כמו שאמרת, אז סך הכל מדובר ב-9 חודשים לעומת 36 חודש, שזה הרבה הרבה פחות - זה אולי הדבר המרכזי שצריך לדעת

גבעתי

New member
מקצוע באזרחי

אין שום דעה רעה על שיריון אני חושב שזה פצצה של מקום. הסיבה העיקרית שאני רוצה הנדסה קרבית זה שזה יכול לעזור באזרחי בהרבה מקומות למשל במשטרה להיות חבלן או בכל מקום אחר שצריך אנשים עם ידע שכזה ואני יכול להגיד לך שיש המון מקומות כאלו. סיבות נוספות להנדסה קרבית זה: כומתה יפה יותר M-16 עדיף על גליל זה יותר קרוב לחי``ר יש לי פרופיל 97 ואני רוצה לנצל אותו עד הסוף נ.ב. לאיזה בן קוראים ``נריה``?

נריה_ה

New member
לי!

אם שאלת לאיזה בן קוראים ``נריה`` אז התשובה היא לי! לדעתי, נריה זה שם יפה. זה שם של בן, מופיע עוד בתנ``ך כשם של שני אנשים שונים. במושב שלי יש עוד נריה אחד. בתקופת לרה``מ רבין ז``ל היה יועץ שנקרא נריה. היה רב (מפורסם מאוד בקרב הדתיים לאומיים, למרות שאינני כזה) שנקרא נריה. ודרך אגב פרוש השם הוא: אלוהים הוא הנר שלי. (נרי - נר שלי, יה - אלוהים)2. יצא די ארוך על שם לא?!?!

גבעתי

New member
לא התכוונתי

לא התכוונתי להעחיב או לפגוע פשוט יש לך שם יוצא דופן אז רציתי לדעת מה הפירוש. ותאמין לי גם השם שלי הוא תנכ``י והוא מתחרז עם המון דברים. יסודי היתה תקופה לא קלה...

למעלה