להתפקד חיילים!

להתפקד חיילים! ../images/Emo11.gif

חזרתי מראיון מוצלח למודיעין אז אני בקריזה צבאית עכשיו
שם: גיל: מיקום בארץ: בית ספר+כיתה+מגמה: אייסיקיו\מסנג'ר: איך עברה תקופת החגים בינתיים? מסר לאומה: ציטוט כלשהו שבא לכם לשתף אותנו: תמונה שלכם:

Alice108

New member
כן המפקד

שם: אליסה גיל: 16 עוד כמה שבועות.. מיקום בארץ: חיפה בית ספר+כיתה+מגמה: תיכון איזורי מגידו (לא הבית ספר של האיזור שלי..), פיזיקה+כימיה אייסיקיו\מסנג'ר: 341466381 איך עברה תקופת החגים בינתיים? לא משו.. אבל מחר נוסעים ועוד שבועיים אילת!!
מסר לאומה: - ציטוט כלשהו שבא לכם לשתף אותנו: -

Alice108

New member
חרשנית?! לא אני..

ולא הייתי לוקחת את המקצועות האלה אם זה לא היה בא לי בקלות.. אני לא אקח משהו שאני יודעת שיהיה לי קשה בו, פשוט אני לא אוהבת מדעים רוחניים ואני טובה בזה!! אז למה לא?? מה שבטוח - זה ישתלם לי בעתיד!

איך היה?=]

שם: נועה גיל: 18 וחצי נמנמנמ.. מיקום בארץ: רחובות- עיר הלכלוך והביוב. בית ספר+כיתה+מגמה: ביצפר ברחובות... י"ב. מגמת מוסיקה
אייסיקיו\מסנג'ר: נו טוב... אתן לכם... זה לא שבאמת תעשו עם זה משהו חחח [email protected] איך עברה תקופת החגים בינתיים? בסדר, קצת משעמם. כמעט כל החברים שלי בצבא. מסר לאומה: שוקו וקולה- לא הולך ביחד=\ ציטוט כלשהו שבא לכם לשתף אותנו: כל מה שיוצא לאישה הזאת מהפה שווה ציטוט! מתה עליה:) http://youtube.com/watch?v=UsVBrqZF7o8 חחח וגם זה שווה: http://youtube.com/watch?v=uYE_VWoI5mk תמונה שלכם: תמונה שלי וידיד מהים לפני כמה ימים, היה מצחיק חח

ה"איך היה? =]" מופנה על הראיון למודיעין?

אם כן אז היה טוב מאוד במקרה כל התכונות שאמרתי לעצמי היו מאוד מתאימות לתפקיד.. והם היו מרוצים נראה לי. הבעייה היחידה היא שבהתחלה בטעות במקום התעודת זהות שלי כתבתי את מספר האייסיקיו שלי, כי הספרות הראשונות דומות

Aline In Chains

New member
אני..

שם: אלין. גיל: 16.5 מיקום בארץ: ב"ש. בית ספר+כיתה+מגמה: י'א5,מקיף ג', אומנות+יזמות וסוציאולוגיה. אייסיקיו\מסנג'ר: [email protected] איך עברה תקופת החגים בינתיים?בסדר. מסר לאומה: .. ציטוט כלשהו שבא לכם לשתף אותנו: חתימה. תמונה שלכם:>

NatashaInChains

New member
פו

שם: נטלי גיל: 19.5 מיקום בארץ: נתניה בית ספר+כיתה+מגמה: מכללה כלשהי בארץ עולה לכיתה ב' תקשורת חזותית אייסיקיו\מסנג'ר: [email protected] איך עברה תקופת החגים בינתיים? בהצלחה מסר לאומה: איימ קומינג פור פ יס ציטוט כלשהו שבא לכם לשתף אותנו: "גם הוא רצה להיגמל; הוא אהב את דטלף; הוא רצה להתאבד. במילים אחרות: נרקומן- טרלללה." תמונה שלכםף: ח..

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifסוף סוף ספטמבר נגמרררררר

שם: זמר גיל: עוד מעט 14 מיקום בארץ: ראשון בית ספר+כיתה+מגמה: רבין,ט'3,אין אייסיקיו\מסנג'ר: [email protected] איך עברה תקופת החגים בינתיים? אחלה מסר לאומה: חסה ציטוט כלשהו שבא לכם לשתף אותנו:Kelso: Why did u get suspended? Dona: Because he's stupid. Kelso: They can do that?! תמונה שלכם:>

פאקינג באסקינג! ../images/Emo98.gif

שם: יחזקאל, אבל אתם יכולים לקרוא לי חזקוש גיל: 17.5 מיקום בארץ: תל אביב-עיר הגודש בית ספר+כיתה+מגמה:ישיבה תיכונית קריית הרצוג, כיתה י"ב 2-ביולוגיה אייסיקיו\מסנג'ר: 301073072, [email protected] איך עברה תקופת החגים בינתיים? אחלה בחלה מסר לאומה: אם תרצא להחליף ל"שאווה" מ"פושט", אז יבוא דג זהב ויעשה ממך מושט! ציטוט כלשהו שבא לכם לשתף אותנו: "את כמו מקצוע בבית ספר יסודי, את תהיי נעימה רק בנוסטלגיה" תמונה שלכם: איפה השיער?

mary06

New member
אייי איי לא יפה!!

להזכיר לי ככה שאני חיילת עוד 23 יום
שם: מרי גיל: 18 מיקום בארץ: אשדוד בית ספר+כיתה+מגמה:
בוגרת אייסיקיו\מסנג'ר: 177149823/ [email protected] איך עברה תקופת החגים בינתיים? סבבה מסר לאומה: ההופעה של נייטוויש בסוף שבוע
ייפי יהיי ציטוט כלשהו שבא לכם לשתף אותנו: ממ. לא תמונה שלכם: אביא לכם על מדים, לא מעניין עכשיו.

everynormal

New member
וואי אמאל'ה כבר עבר חודש ראשון ללימודים!!!!

שם:אוריאן גיל:16 מיקום בארץ: באר שבע בית ספר+כיתה+מגמה: מקיף ו' י''א4 מגבירה פיזיקה ותיאטרון אייסיקיו\מסנג'ר: [email protected] איך עברה תקופת החגים בינתיים?נחמד קצת משעמם מסר לאומה: אין בפי ציטוט כלשהו שבא לכם לשתף אותנו: אין לי כרגע אני אטומה ברגע זה חחחח תמונה שלכם: אין

איך עושה פרה?

שם: יעל. גיל: 103. מיקום בארץ: החור
בית ספר+כיתה+מגמה: זה הוא מידע מסווג. אייסיקיו\מסנג'ר: במסר. איך עברה תקופת החגים בינתיים? ההתחלה סבבה, היום זבלה. מסר לאומה: אני שונאת אוטובוסים!!!!!! ציטוט כלשהו שבא לכם לשתף אותנו: אויש אתה שם את הסעיף הזה רק כי לך תמיד יש ציטוטים של אבא שלך ואז אתה יכול להשוויץ בציטוטים
תמונה שלכם: בפעם אחרת.

למעלה