להתפקד קד קד

להתפקד קד קד../images/Emo195.gif

שם: משפחה: גיל: מאיפה? icq- מסנג'ר- מה עושים כרגע בחיים? רואים אותכם בקרוב? ודבר חשוב שרציתם לומר (אם יש)- והכי חשוב תמונה שלכם! -

../images/Emo126.gifמתפקדת קדת קדת ../images/Emo3.gif

שם: נטע משפחה: מנטה? גיל:17 ו4 חודשים
מאיפה?יבנה
icq-
מסנג'ר-[email protected] מה עושים כרגע בחיים? בעיקר מחשב ולומדת למבחנים
רואים אותכם בקרוב?אני מקווה שכן
אתם תמיד מוזמנים לבוא ליבנה! ודבר חשוב שרציתם לומר (אם יש)- אני אוהבת אתכם כלכך! את כל הפורום המופלא הזה!
והכי חשוב תמונה שלכם! - זה לא כ-זה חשוב, אבל הנה

Miss Nat

New member
התפקדות :)

שם: נטלי משפחה: זה באמת כזה נחוץ? גיל: 17 ועוד שבוע וחצי מאיפה? גבעתיים icq- 315440473 מסנג'ר- [email protected] תוסיפו חופשי חח אשמח להכיר מה עושים כרגע בחיים? לומדת ומנסה לעבור את כל הבגרויות בשלום? חח רואים אותכם בקרוב? תלוי איפה ומתי.. ף> מתישהו מקווה שכן ודבר חשוב שרציתם לומר (אם יש)- החיים יפים למרות שלפעמיים נדמה שקשה :) תנצלו כל רגע והכי חשוב תמונה שלכם! - סליחה על הבורות אבל איך מוסיפים פה תמונה? http://img140.imageshack.us/img140/5954/img4748ec6.jpg

המלכה מתוסכלת ויהיה לה קשה לעזוב..

שם: מורי משפחה: אמאבא שני אחים ואחות
גיל: 27 מאיפה? ירושלמית icq- מה זה?!? כבר שכחתי.. מסנג'ר- יש (מי שממש רוצה יכול לבקש..) מה עושים כרגע בחיים? לומדת אמנות ולחוצה כי יש תערוכת סופשנה בעוד חודש
רואים אותכם בקרוב?
אם לא יפול מטאור או שכדו"א הארץ לא יפסיק להסתובב אז כן ! יש מצב שהפעם אני אבוא!!! ודבר חשוב שרציתם לומר (אם יש)- המורה שלי לאמנות מכתה ב אמרה שציור שלי שתבערוכה ממש יפה
והכי חשוב תמונה שלכם! -
(אני עם הזר על הראש)

אז מה אותך אף אחד לא שאל, אתה נשארת גוזל...

...שנפל. יהי זכרך ברוך. שם: נועה משפחה:הסלב גיל:16+++ מאיפה?נתניה סיטי. icq-330197174 מסנג'ר[email protected] מה עושים כרגע בחיים?בית זונות בעיקר. רואים אותכם בקרוב?ישמצב. ודבר חשוב שרציתם לומר (אם יש)-אנשים תזהרו בכבישים.החרא הזה גובה יותר מידי מחירים.סעמק! והכי חשוב תמונה שלכם! - אז מה אותך אף אחד לא שאל, אתה נשארת גוזל... שנפל. אדיר יהי זכרך ברוך

הוא הכריח אותי להכניס נושא להודעה ../images/Emo7.gif

שם: תנו ניחוש. משפחה: לא, באמאשכם, תנו ניחוש! גיל:17.5 כזה. מאיפה? אוהו. icq- אין. כאלו, יש, אבל כבר עשור לא נכנסתי ואני לא זוכרת את המספר. אז אין. מסנג'ר- [email protected] מה עושים כרגע בחיים? פילוסופית למדעי הטונה. רואים אותכם בקרוב?מה יש לכם להציע?
ודבר חשוב שרציתם לומר (אם יש)- אני כ"כ רוצה להגיע לסוף החודש
והכי חשוב תמונה שלכם! - איכות מרטיטה של פלאפון.

../images/Emo214.gifאניניני

שם: הדר משפחה: חסוי
מסנג'ר-מסרים
מה עושים כרגע בחיים?נחים, מחלימים וחושבים "את מי לשלוח לקנות אבטיח..." אם בכלל
רואים אותכם בקרוב?תזכירו לי, למתי קבענו? ודבר חשוב שרציתם לומר (אם יש)- אני ממש רוצה אבטיח
סעיף נעלם

למעלה