להתקין win 98 על גרסה חדשה יותר

tzach

New member
להתקין win 98 על גרסה חדשה יותר

קיימת אצלי כבר גרסה של 98 ברוסית ואני מעוניין להתקין גרסת enable. המחשב לא מאפשר לי את ההתקנה מכיוון שגרסת ה enable ישנה יותר מהגרסה המותקנת. בבקשה נורא חשוב ודחוף

קוב

New member
מותר? - אפשר פחות עצוב...

אין קיצורי דרך, במעבר בין שפות צריך לבצע התקנה מלאה רק שלא צריך לפרמט את הכונן וע``י כך לאבד חומר. אפשר לבצע התקנה חדשה ``לייד`` הגירסה הקודמת: 1. להפעיל את המחשב וללחוץ F8 מייד בתחילת הטעינה של חלונות, לבקש להכנס למחשב למצב של command line 2. לשנות את שם התקיה של בה מותקן ה WINDOWS למשהו אחר למשל - ren windows win ישנה את שם התקיה מ windows ל win 3. לשנות את שם הקובץ win.com שהיה בתיקיה windows ועכשיו בתיקיה win למשהו אחר עי``: א. לעבור לתקיה המתאימה למשל cd win ב. שנוי שם הקובץ למשל ren win.com wincom ישנה את שם הקובץ win.com ל wincom עכשיו אפשר לבצע התקנה לגירסה החדשה ע``י מעבר לכונן מימנו רוצים לבצע את ההתקנה למשל ע``י :D ו-Enter ולהריץ Setup. כמובן שצריך לבצע התקנה חדשה לכל התוכנות. אפשר כמובן לראות מה היה מותקן ע``י הצצה ב-desktop של הגירסה הקודמת שעדיין נמצאת על המחשב. תמיד אפשר למחוק את התקיה של הגירסה הקודמת כדי לפנות כמה מאות מגה מהדיסק. באופן כללי - רצוי לבצע התקנת חלונות מהדיסק הקשיח ולא מכונן CD זאת מהטעם שכאשר משתבש משהו עלולה להשתבש גם אפשרות הגישה לכונן הCD , לכן כדאי להעתיק את התקיה המתאימה לתיקיה דומה בדיסק הקשיח. אמנם ``מבזבז`` קצת נפח איכסון אבל משפר מאוד את הבטחון... מקווה שתרמתי ולא בלבלתי ...

tzach

New member
פירמטתי ו...

אני לא מצליח להתקין ע``י דיסקט הצלה כי המחשב לא מזהה מחיצות ודורש ממני להריץ fdisk שגם אותו אני לא מצליח להריץ בציפייה לעזרתך

למעלה