להתקע במחשבות..

DoubleD

New member
להתקע במחשבות..

פעם נתקעתם במחשבות ולא יכולתם להציל את עצמכם ? לי זה קורה מדי יום, בזמן האחרון לפחות, כבר למעלה מחצי שנה שאני מרגישה שאני באמת מנסה לחיות וכמה שאני מצליחה להשיג את כל מה שאני רוצה שום דבר לא עוזר. עשיתי המון, אני חזקה ועברתי הרבה.. אבל נשבר לי, בחיי שנשבר לי אני מרגישה כאילו כלום לא זז. שילמתי על הכל ביזע ודמעות ונדמה שכולם מסביבי חיים עד צאת נשמתם.. ומה איתי ? אני שואלת. לא מאמינה באהבה, אז לא פגשתי עדיין אף אחד שאני אוכל לעצום עיניים לידו בשקט ובשלווה אבל אני מאמינה שזה לא הכל בחיים. ואולי זה יקרה מתישהו, מי יודע ? חיבקתי לשלום חברה מאוד קרובה שנסעה לחיות חיים חדשים מחוץ למדינה, עצב שמהול בשמחה, אבל בעיקר המון תקווה לטוב. וכאילו שכולם מחזיקים ביד איזשהו דף הוראות לחיים ולא נותנים לי להציץ כי עכשיו אני באמת לא יודעת מה לעשות אני מפחדת לטבוע בקופסה קטנה מלאה בשגרה אז אני אף פעם לא לוקחת שום דבר כמובן מאליו. אני לא מסוגלת לסמוך על אחרים וקשה לי להפתח כלפי אנשים, אני מאבדת עניין בעיסוק שעסקתי בו כל החיים שלי, אין לי השראה, אין לי גירוי חושים ואני מרגישה שכלום כבר לא מסקרן אותי. אפשר לומר שאני מתבגרת.. אבל אני לא רוצה, מאז שאני זוכרת את עצמי תמיד ניסיתי והצלחתי לצאת ממסגרת האידיאל, עכשיו כבר שום דבר לא מגרה אותי.. אין עניין. אולי אני מגזימה, אולי זו סתם תקופה, בילבולים טבעיים שכאלה.. מי יודע אבל ככה זה כשנתקעים במחשבות ואף אחד לא יכול להציל אתכם.

lollapalooza

New member
זה אולי נראה לפעמים

כאילו כולם יודעים לאן הם הולכים ומה הם עושים. זה לא באמת ככה. ובטח לא בגיל שלך (או בגיל שלי, לצורך העניין). כולנו בעצם מגששים, מנסים, רוצים להבין מה לעזאזל קורה פה ומה אנחנו עושים עם עצמנו, מה קורה עכשיו ומה יהיה. גם האנשים שהכי בטוחים במסלול שלהם ובעצמם, נתקלים בדרך בספקות ושאלות ושינויי דרך. המחשבות האלה הן לא רעות. לא כדאי גם להתייחס אליהן ככה. זה טוב שיש לך אותן. זה טוב לנסות להבין עם עצמך מה קורה ומה את רוצה. אני יכולה רק לומר לך שני דברים- אל תפסיקי לנסות ואל תפסיקי להאמין. לנסות- את כל מה שבא לך, את כל מה שמגיע בדרך. בסופו של דבר תגלי מה את אוהבת. אם איבדת עניין במשהו שעשית כל החיים, זה לא אומר ששום דבר חדש לא יקרה. בשלבים מסוימים פתאום מגלים עניין בדברים שאפילו לא חשבת עליהם פעם (ואת זה אני אומרת מנסיון). פשוט תני לדברים לקרות וקפצי על הזדמנויות. ולהאמין- שיקרה, שמגיע לך, שיהיה הכי טוב. קצת קשה לי עם המשפט "לא מאמינה באהבה", כי אני חושבת שאם לא מאמינים, שמים מחסום שמונע מזה לקרות, וחבל. וכמו שאמרת, אלה בלבולים טבעיים. כולנו היינו שם, חלקנו עדיין שם. זה חלק מהעניין וזה חלק מהחיפוש, שמוביל למציאה (גם אם לוקח זמן).

למעלה