להתקשר או לא?

מאיה8820

New member
להתקשר או לא?

ביום שישי האחרון התחיל איתי בחור. נראה מצוין לדעתי. הוא התחיל איתי כבר לפני שבוע, אבל אז התחמקתי בעדינות... הבעיה היא שכתוב לו על המצח בענק - "זהירות, חוסר רצינות". בכל אופן, דיברנו קצת במהלך הערב, דווקא מצא חן בעיניי....וכשהוא הלך, הוא בא להגיד לי שלום. הבנתי שהוא די שיכור אז החלטתי לקחת עניינים ואמרתי לו שכרגע הוא לא במצב לדבר {הסכים איתי} ואם הוא רוצה אני יכולה להתקשר אליו מחר. אז הוא נתן לי את הטלפון שלו שאני אתקשר לפלאפון שלי כדי שיהיה לי את המספר. מובן? בכל אופן, התנשקנו בחטף וזהו. ההתלבטות שלי אם להתקשר. מבחינה עקרונית אני אמרתי שאני אתקשר. אבל לשנינו כרגע יש את המספר ככה שגם הוא יכול להרים טלפון {אם הוא לא היה כל כך שיכור, ועדיין זועכר את שארע}. אני קצת מתלבטת... הוא כנראה לא טיפוס רציני, מצד שני אני כרגע במהלך מעבר לחו"ל, שום דבר לא בטוח אבל כנראה שכן. אז להתקשר או לא?

Dark Muse

New member
לא...

אלא אם כן בא לך להשתעשע...את הרי גם ככה במעבר לחול, אז למה לך משהו רציני עכשיו? במיוחד שאתה מתלבטת לגביו.

danielo18

New member
אני רוצה להבין רגע...

איך את יודעת שהוא לא רציני??? כאילו, זה לא באמת שכתוב לו על המצח משהו... אם את מתקשרת? את זאת שלא רצינית כי במקרה הטוב, תהיו חודש-שיים ביחד ואז את עוזבת אז ...מי ממכם יוצא הלא רציני?? רוצה סתם לצאת? תתקשרי. אם הוא באמת רציני הוא יתקשר (כשאנחנו לוקחים מס' טלפון מבחורה, אנחנו לרוב מתקשרים - אלא אם כן זה במסגרת התחרות "מי יוכתר למלך "דפי זהב לבחורות" של הערב).

L y c a n

New member
לך תדע..

אתה לא יודע עם מה הגברים של היום מסתובבים על המצח

אני לא בעד

בשביל מה....? אם את שואלת את זה אומר שלא בא לך להשתעשע... אחרת היית לוקחת הכל בקטנה ולא מתייעצת... לא ככה? לדעתי אם את רוצה לחסוך מעצמך סתם בעסה ודיכי וכל התופעות לוואי שבאות עם הגברים הלא רציניים שלא מתאמצים בשבילך... אז עזבי אותו לא חסר גברים תאמיני לי.... (יש אפילו יותר מידי
) חוצמזה אמרת שהוא היה שיכור...אז מה את לוקחת רציני? הוא לא יודע מה הוא אומר... בנאדם ענייני לא מתהולל בכל מיני מקומות אפלים

danielo18

New member
הלו, הלו...

תרשי לי לחלוק עלייך לגבי המסקנה האחרונה שלך.

למעלה