להתראות אחרי הפרסומות

מירן

New member
להתראות אחרי הפרסומות

אז נראה אתכם אחרי הפרסומות, עם הביקורות שלכם, התהיות שלכם, הקטילות שלכם וגם עם מחיאות הכפיים על הפרסומות שריגשו אתכם או עיצבנו אתכם או אולי הצחיקו אתכם דווקא. אנחנו פה כדי להחליף דעות, רעיונות, הברקות וגם תמונות, סרטונים ודברים נחמדים שעשו בעולם. אנחנו מתחילים מיד, אחרי הפרסומות

avi m

New member
פרסומות

אני מתעב את הפקרסומת החדשה של מי עדן למרות שהיא מאד יפה.

על נועזות בפרסומות

אני מניח שאתה מתכוון לפרסומת שבה מקפיאים את השליחים של מי עדן במקפיא. הפרסומת הזו אכן מעוררת חלחלה במבט ראשון, יחד עם התפעלות שכן היא עשוייה היטב ומשאירה רושם עמוק. הפרסומת רוצה להעביר את המסר שמי עדן צריך לשתות כשהם קפואים, כך הם הרבה יותר טעימים. השפה והצורה שבה בחרו הפרסומאים (באומן בר ריבנאי) להעביר את המסר הן נועזות שלא לומר מזעזעות. מים שבדר``כ מסמלות משהו טהור ותמים הופכים בעזרת הפרסומת למשהו נועז על גבול הפשע. כבר לא כל כך חנוני לשתות מים. אולי זה מה שהם ניסו להגיד? מירן

pachanga

New member
אחלה פירסומת של מי עדן

אני אוהבת לראות פרסומות זה מושך לאנשים את העין אבל אני הכי הכי שונאת שרואים סדרה מעניינת או סרט מותח פתאום!!! פרסומות, זה יכול להוציא אותי משיווי משקל!! פאצ`נגה מנהלת פורום ``חיי לילה``

ואז את....

מחכה בציפייה להמשך הסרט ובוהה במסך בציפייה ובין לבין לומדת על תחבושות הגייניות חדשות, איזה סלולר מעניין ואף עוגייה לקינוח....

למעלה