להתראות ארץ שלום הודו !

WildMooN

New member
להתראות ארץ שלום הודו !

אז זהו התיק ארוז והכול מוכן.... היום בשעה 1:00 אני עולה על המטוס לאמסטרדם ומשם לדלהי....ובשעה 23:30 אני הולך לראות את העולם המדובר כל כך שאנשים לא יכולים להיות אדישים אליו. ההתרגשות עצומה האמא בוכה והחבר´ה לא מאמינים....אני טס לבד ! אז מה אגיד ומה אומר....אני מקווה שהכל יהיה בסדר ואהיה מבסוט והנחיתה הרכה שתהיה באמת רכה והשוק שכולם מדברים עליו יחלוף מהר שלא יהיו לי קילקולי קיבה :) והג´ארס ירגיע לי תראש
אז חברי היקרים תשמרו על עצמיכם ואני מאוד מקווה לחזור עם תיק מלא בחוויות שלכם גיא או יותר נכון....WILDMOON

גיא גיא גיא אךךךך מה אגיד לך...

אתה עושה את אחת ההחלטות הכי טובות בחיים שלך וזה לטוס לבד... אין כמו לבד לא יהיה כמו לבד ולא היה כמו לבד.... טוס תהנה מכל רגע אךך רק תנחת בדלהי ההלם שתקבל..חחחחח טוקטוק וכל כך הרבה בלאגן אתה ישר תרגיש אתה חי בסרט אתה לא תאמין זו המציאות... מאחל לך טיול מהסרטים תשמור על עצמך תחזור בשלום וכמובן לא לשכוח אותנו החבר´ה לכתוב משם להגיד מה קורה ובכלל מנינים שם!!!

WildMooN

New member
הודעה אחרונה מהארץ

יוווווווווווווווווווווווווווווו איזה פחד לאט לאט אני מעכל את מה שאני עושה.......:) ברי אתה אחלה גבר תמשיך להחיות את הפורום כמו שאתה עושה ואם אתה רוצה להצטרף או אפילו כל אחד שיש פה בפורום מוזמן לשלוח לי מייל יאללה אחיי ואחיותיי ביייייייייייייי

תודה תודה אם הייתי יכול

לא הייתי חושב פעמיים.... אבל כרגע מצב המזומנים לא מאפשר לקנות אפילו את הנייר שממנו עושים את כרטיס הטיסה.... שוב פעם מאחל רק כיף כיף וכיף ברי

למעלה