מה שאת אמרת, ומוסיפה: מראיינת אינטלגנטית, ואישה יפה. מאוד. אני אוהבת את המראה המאופק והאלגנטי שלה.את אחת הסיבות שצפיתי רק במהדורת החדשות של כאן 11. היית מגישה מאוזנת, מקצועית וחפה ממניירות.
קשה לי עם יונית ותמר והשני, לא עושים לי את זה.
אבל, מבינה אותך לגמרי. איזו אשה שפויה תרצה לעבוד 4 ערבים בשבוע?
נעמת לי מאד. בהצלחה!
זה היה מתבקש לציין שהיא גם יפה אבל השתדלתי להימנע מזה כי לדעתי גם מגישים לא יפים יכולים להיות במהדורה של 20:00. במין עולם אוטופי כזהמה שאת אמרת, ומוסיפה: מראיינת אינטלגנטית, ואישה יפה. מאוד. אני אוהבת את המראה המאופק והאלגנטי שלה.
אזהרת #NAME DROPPING אבל היא שכנה של הבת שלי. חחחחאת אחת הסיבות שצפיתי רק במהדורת החדשות של כאן 11. היית מגישה מאוזנת, מקצועית וחפה ממניירות.
קשה לי עם יונית ותמר והשני, לא עושים לי את זה.
אבל, מבינה אותך לגמרי. איזו אשה שפויה תרצה לעבוד 4 ערבים בשבוע?
נעמת לי מאד. בהצלחה!
כדור X טיפוסית אני נוהגת לפעמים להירגע מול כמה דקות של חדשות בשמונה בערב. מאחר ואלה נמתחות על פני שעה ויותר, אני נודדת למחוזות אחרים די מהר.הלכתי לבדוק מי זו. נראית חמודה. אני לא צופה בשידורי הטלויזיה אז לא הכרתי אותה. נראה שהפסדתי.
אמנם לא היה סביר שהיתה לי סבלנות לצפות במהדורת חדשות - אני מקדיש לחדשות 2-3 דקות ביום, והמהדורות בטלויזיה נורא ארוכות, כפי שאני שומע - אבל אולי הייתי עושה מאמץ אם היו אומרים לי שיש פה אחת חמודה.
אשתי אומרת שמסך הטלויזיה מכוער. מכער את הקיר ואת הבית. אני לגמרי מסכים. אז יש לנו טלויזיה, בחדר השינה, אבל היא מוחבאת בתוך כזה ארון, צריך להתעסק בשביל להוציא אותה, ואין סבלנות.כדור X טיפוסית אני נוהגת לפעמים להירגע מול כמה דקות של חדשות בשמונה בערב. מאחר ואלה נמתחות על פני שעה ויותר, אני נודדת למחוזות אחרים די מהר.
הטלויזיות החדשות ממש לא מכוערות, הן שטוחות לחלוטין, דקות מאד ונראות כמו תמונה.אשתי אומרת שמסך הטלויזיה מכוער. מכער את הקיר ואת הבית. אני לגמרי מסכים. אז יש לנו טלויזיה, בחדר השינה, אבל היא מוחבאת בתוך כזה ארון, צריך להתעסק בשביל להוציא אותה, ואין סבלנות.
הבת הקטנה שלי כיסתה את הטלויזיה שלהם באיזה בד עבה. הודיעה שהילדים לא צריכים להחשף למסכים. מסכים זה רע, טלויזיה זה רע, מחשב רע. רק משחקים וספרים. לא יודע כמה זמן היא תצליח לבודד אותם מהמציאות הטכנולוגית הכעורה בה אנו חיים, אבל לפחות היא מנסה.אגב ה"פטנט" של טלויזיה בארון ממש לא המצאה שלכם, תשאל כל תושב בני ברק
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.