להתראות ד"ר מקקנדלס.

Chaya Lottner

New member
להתראות ד"ר מקקנדלס.

הייתי אתמול עם ד"ר מקקנדלס. למדתי ממנה על ה"latest" בDAN! .כבר ד"ר מקקנדלס עובדת על new edition של הספר שלה בגלל שיש המון שינוים מהספר האחרון. היא וג'ק טסו לאפריקה אתמול בלילה. ד"ר מקקנדלס תהיה פה עוד פעם בפברואר. האם יש משפחות שרוצות לראות אותה בקליניקות בפברואר, נא להתקשר אלי. לכל אחד, המידע בטיפולים ביו רפואי גודל. זה חשוב להתפגש עם מי שמטפל בילד בענינים האילו ללמוד מה חדש והאם זה כדאי לנסות דברים חדשים. חיה

nissan41

New member
האם אין כנסים חדשים של רופאי DAN בווידאו ששם

מוצגים החידושים הנ"ל, הם לא אמורים להיות נחלת כלל רופאי הDAN שעושים כנסים משותפים?

Chaya Lottner

New member
חידושים

1. במקום CoQ10 רגיל, ד"ר מקקנדלס ממליץ Ubiquinol (CoQ10-H2) . אפשר להשיג את זה מ www.cpmedical.net Product code 6301 אם לא קניתם מהחברה צריך לרהרשם Patient registration Register for a patient account Enter PIN #: 583018 בדרך כלל, אחד בבקר ואחד בערב אבל אפשר לשנות תלוי על הION 2. אפשר לבדוק את הרמה של ויטמין D דרך הקופה או בION. ד"ר מקקנדלס אוהב לראות תוצאות גבוהות. אם לא, אז היא ממליצה את הVitamin D3 מאותה חברה של הCoQ10-H2. 3. Biofilm Protocol for Persistent Gut Pathogens 4. משהו שזה עדיין "Orphan Drug" . ד"ר מקקנדלס ביקשה ממני לנסות את זה עם הבן שלי ולהגיד לה מה קרה. זה משהו לעזור למיטוקנדריה. הזמנתי כבר. 5. דיברנו על כמה דברים אחרים לעזור למיטוקנדריה כמו Ubiquinol. 6. יש מחלוקת רצינית עכשיו על הoveruse של HBOT 7. יש שאלות על Actos. 8. יש המון רופאים שעושים את הPorphyrin Test לפני וגם במשך קילציה. יש לי ערכות אם מישהו רוצה. זה בדיקת שתן. 9. דיברנו על הטיפול לPANDAS 10. דיברנו המון על קילציה והפרוטוכולים שרופאים אחרים עושים. Pros and cons of each 11. There is concern that too much CLO could depress Vitamin D ,levels due to competition between Vitamins A and D. Also spoke about the possible overuse of the High Dose Vitamin A protocol. 12. יש שאלה על היחס בין EPA וDHA. 13.ד"ר מקקנדלס לא ממליצה נרות לילדים שכבר לא בחיתולים. זה לא חדש אבל זה מאד חשוב. Our children are at increased risk of sexual assault. We need to give them a consistent message that people are not allowed to stick things into their private parts. בטח ששכחתי משהו. The take home message is that the physicians and other professionals are working hard to develop even better ways to help our kids. Make sure to return to the professional managing your child's case every few months minimum so that as new discoveries are made and as your child grows, the protocol can be changed if necessary חיה לטנר, MSc 02-991-8534.

khisha

New member
Gut Biofilm

אני פשוט בהלם שד"ר מקנדלס דיברה בכלל על הפרוטוקול של אוסמן של דוגלת ב קילציה .IV

khisha

New member
ד"ר אוסמן

שכתבה אם אני זוכר נכון את הפרוטוקול, היא מרופאי DAN! היחידים שעדיין דוגלים בקילציה IV ונחנשבת לאחת הדמויות היותר שנויות במחלוקת. מהכרותי אם שיטות של מקנדלס שהן מאוד שמרניות ברובן זה לא הסתדר לי בראש. לכן הייתי בהלם.

Chaya Lottner

New member
אני מנשסה ללמוד מכל אחד

אני לומדת המון מד"ר נוברנדר על MB12. אבל יש לי חששות על הפרוטוכולים שלו לHBOT למדתי המון מBoyd Haley על כספית, אבל יש מרכיב אחד בתערובת חדש שלו שכמה רופאים מDAN! לא אוהבים כולל ד"ר מקקנדלס ד"ר יוסמן עזר לד"ר מקקנדלס בפרוטוכול לBiofilm שעכשיו יש לי, אבל זה לא קשור בדיוק לפרוטוכולים שלה לקילציה לכל הדברים שאנחנו עושים יש מחלוקת. אבל אנחנו צריכים ללמוד אחד מהשני. אני לא ד"ר ממקנדלס או ד"ר יוסמן או אנדי קוטלר, אבל אני משתתפת בכך שאני מדברת עם כמה רופאי DAN! ואני מלמדת מהנסיון שלי ולומדת מהנסיון שלהם.

ביופילם הוא נושא ותיק בחיידקים ולא רק בליים

המנזנון שחיידקים מגינים על עצמם דרך חיפוי שלהם בחומרים שונים, כולל חומצות אמינו ומולקולות שונות וגם בעזרת מתכות כבדות, הוא מנגנון שנחקר כבר יותר מעשור. הודעות רבות עסקו בכך בפורומים שונים כמו זו: The abnormal production of biofilm by resistant strains of microorganisms may be a possible etiology of why many of our patients who do not have positive stool cultures for yeast or pathogenic bacteria do well when placed on antifungals and antibiotics, yet relapse when they stop. The biofilm produced by these resistant organisms can only be seen by electron microscopy and makes it difficult to culture these bugs. This theory might also explain subtypes of our ASD subpopulation who have abnormal behaviors, such as head banging or agitation, that seem to be gut pain related, yet again have negative studies. The third subset that this seems relevant for is the group of children that have recurrent strep infections, OCD, perseverative, or repetitive behaviors who get worse in the spring and fall, yet may not test positive for strep. __________________ ונתתי קישור להודעה ביאהו על אוסמן. אגב, אחד החומרים הבודדים שיכול לפרק ביו פילם כזה באופן יעיל ולאפשר לאנטיביוטיקה להרוג את הליים או כל חיידק אחר, הוא לקטופרין, ויש אותו ברמות ניקוי שונות ולניקן יש את המוצר הכי נקי ומרוכז שגם מעלה פעילות מערכת החיסון בגוף. כך שאפשר לטפל בפילמים המעצבנים האלו, למרות שזה לא פשוט. מחקר בנושא לקטופרין ויכולותיו לפרק ביופילם פורסם על ידי חוקרת ממכון ויצמן באפריל השנה.

שריתה 2 1

New member
מה זה ה Orphan Drug כדי לשפר את המיטוכונדריה

ומה עוד חוץ מUbiquinol עוזר למיטוכונדריה?

Chaya Lottner

New member
תמי ביקשה סיכום בקצרה.

תודה רבה לכל האי-מיילים לאי-מייל אישי שלי. אין לי את האפשרות לענות את כל השאלות. ישבתי עם ד"ר מקקנדלס להרבה שעות ויש לי המון מידע חדש ממנה. יש לי עדיין שיעורי בית לעשות לפני שאתן את העיצה להורים. אני בודקת את הכל. וגם אני צריכה למצוא דרך לקבל דברים ספציפיים פה. אני חושבת שלתת מדע על כמה דברים כמו דברים "orphan drugs" זה בלתי אחראי בגלל שיש את האפשרות לעשות נזק אם זה לא עם הדרכה. אם הFDA אומר שזה "orphan drug", זה אומר שאין את כל המחקר כמו תרופה רגילה. לילה טוב. חיה

שריתה 2 1

New member
תודה. אשמח מאד אם תהיה סדרת הרצאות שתסביר את

העדכונים והחידושים האחרונים. חיה, האם תסכימי, באם יתארגנו כמה אנשים שמעונינים בהצראות כאילו, להעביר אותן, בתשלום ?

למעלה