להתראות, היה כייף

SpOnGeTuLa

New member
להתראות, היה כייף../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif

זאת היתה תקופה נהדרת. ומאוד כייפית.
כל כך נהניתי להקים את הקהילה הנפלאה הזאת, לזמרת המדהימה - ליאלי. ליאל קולט.
. אבל מסיבות אישיות החלטתי לעזוב, ואני מעדיפה לא להאריך במילים. זאת באמת הייתה תקופה נהדרת. מכאן התחלתי את מקומי בתפוז. אבל התקופה היפהפיה של ניהול פורום ליאל קולט, נגמרת. מקווה שגם אתם נהנתם איתי..
וכל מי שרוצה מוזמן לשמור על קשר, במסרים, מייל, מסנג'ר, אייסיקיו ... ואל תפסיקו לאהוב את ליאל.
אוהבת... אביטל. (sisty/spongetula.)
.

°°NaTaLi°°

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אביטל אל תעזבי אותנו בבקשה!!!! אני אתגעגע

היייי מזה? ככה את עוזבת?

לא הספקתי אפילו להכיר אותך!... אפילו ת'שם שלך אני לא יודעת...לפי התגובות הבנתי שהשם שלך הוא אביטל.... ואביטל חבל מאוד שאת עוזבת!.. מקווה שתתחרטי וייצא לנו טוב יותר להכיר!! שירן!!

../images/Emo23.gif../images/Emo7.gifאביטלטול...../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

חבל לי שהסתיימה התקופה הזאת, אבל אני מקווה שנישאר בקשר. אני נהנתי איתך הרבה יותר ממה שאת חושבת, ואני אוהבתותך המון המון.. אני מבטיחה לך לשמור על הפורום הזה ועל הקהילה המקסימה הזאת... [ותמשיכי להיות חלק ממנה.] אוהבת.. |
|
|

°°NaTaLi°°

New member
אביטלל

היית מנהלת מצויינת וכואב לי שאת עוזבת אני מאוד אתגעגע ומקווה תישמרי על קשר ותיכתבי בפורום! אוהבת נטלי! הינה המסנגר שלי תוסיפי עם תירצי: [email protected]

אנו מודים ל-SpOnGeTuLa

על הקמת הפורום וניהולו עד כה ומאחלים לה בהצלחה בהמשך
המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

BARSASOS

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

היית מנהלת מעולהההההההה!!! חבל שאת עוזבת את התפקיד ..אבל תיהיי בטוחה שהדר תחליף אותך מצויין =]]] אבל את לא עוזבת את הקהילה נכון???

למעלה