להתראות ליגת העל,שלום ללאומית

eranpes4

New member
להתראות ליגת העל,שלום ללאומית

בשנה הבאה דרבי באר שבעי

מוצארט

New member
כבר נגמר הכח להתעצבן ולכעוס...

אני פשוט עצוב. היום ירדנו ליגה. אני אכתוב את דעתי על המשחק יותר מאוחר, כשאני אתאפס על עצמי.

RED OR DEAD BS

New member
אביו של מאור אלבז

לא מאשים את מאור, הרי ז'ינו חשב שעם שוער בן 18 ללא ניסיון יהיה לנו סיכוי, ז'ינו בסוף המשחק, תקף את מאור והאשים אותו בהפסד, וכאן תגובתו של אביו של מאור, שאומר הכל על ז'ינו, גנגסטר !

רוני 2112

New member
שלום חבר'ה מישהו צריך מגיד עתידות?

אני מכיר מישהו טוב, אבל הבעיה שהוא יודע להגיד רק דברים לא טובים, שלום לאומית להתראות ליגת העל אני באמת מקווה שיהיה שוב דרבי היסטורי בבירת הנגב, כי מבחינתי ירדה ליגה סופית, אך עד שזה לא גמור רשמית זה לא גמור, שבוע טוב לכולם רוני

ירדנו אה?

דרבי שנה הבאה לפחות זה..! קיצור מגיע לנו אולי אתם כועסים אבל אין נשמה אין כלום אז סבבה נבנה קבוצה מחדש ונקווה להצליח!!!! שבוע טוב לכולם

מוצארט

New member
אז התפתחו דברים

מהרגע שעזבתי את וסרמיל היום בסיום המשחק. אני אוהב את מאור אלבז ולדעתי הוא אחד השוערים המעולים. שמו אותו במציאות הכי קשה, אז למה מתפלאים על זה שבגללו חטפנו איזה 5 שערים באשמתו הישירה? האשם הוא ז'ינו שבגלל 20 אלף דולר אנחנו יורדים ליגה. האמת שגם לאסי יש חלק, כיון שעזב ספינה טובעת. היה משחק גרוע היום. במחצית הראשונה אברג'יל עוד היה בינוני בניגוד לשאר הגרועים שהסתובבו היום במגרש במדי הפועל. במחצית השניה אף-אחד לא שיחק טוב. יותר נכון, כולם הפריעו לכולם. אז ירדנו היום ליגה, השאלה היא אם לא נמחק המועדון שנקרא הפועל באר-שבע, עקב העונה המזעזעת הזו בראשות הגנגסטר אלי ז'ינו. ימים יגידו. תהיו לי בריאים.

RED OR DEAD BS

New member
בחייך מוצארט

איזה חלק יש לאסי? כל אחד רוצה לפרנס משפחה בכבוד, לקבל יחס חם במקום עבודתו, מה שז'ינו הציע לו בחוזה, והיחס כמובן מאליו הרסו אותו, הרסו את אלעד והרסו את אליניב, כל אחד אחר היה מחליט כמוהם, רק אלי ז'ינו, רק הוא האשם הבלעדי !

blueman1

New member
כן כנראה שירדנו סופית ליגה היום

הפועל ת"א התרחקה, בני סכנין לא יצאו מטומטמים היום ובטוח ינצחו את בני יהודה, וזהו ככה נגמרה העונה הבזיונית הזאת שעם כל הכבוד ועם כל האהבה שלי לקבוצה מגיע לנו לרדת ליגה, אתמול כשהייתי במשחק התבישתי, ראיתי שחקנים שעד לפני עוהב שתיים היו כוכבים בכל משחק והיום כלום כאילו שהם שכחו לשחק כדורגל, ראיתי פחד, לא ראיתי מלחמה וכאילו כבר השחקנים עצמם השלימו עם העובדה שאנחנו ירדנו ליגה, אז אם הם השלימו עם העובדה הזאת אז חבל על הזמן, אני רק מקווה שאלי זינו יגיד בסיום הוענה הזאת תודה רבה וימכור את הקבוצה, כי אפילו אני שהייתי אופטימי עד עכשיו איבדתי תיקווה. שבוע טוב שיהיה לכולם.

the red king

New member
../images/Emo4.gifלפחות בסוף עונה הבאה יהיו חגיגות

של עלייה!!!
the red king

eranpes4

New member
ל-the red king -לך לך תרשום בפורום

של הקבוצה המגעילה שלך אתה בטח שמח שבאר שבע הפסידה. תמיד שיצא לי לקרוא את התגובות שלך לא הבנתי איך אתה אוהד הפועל באר שבע. גם במשחק ההימורים רשמת 1הפועל ת"א ו-2 במשחק של ב"ש עד שהחלטתי לקרוא בפרטים שלך והתברר לי שלא טעיתי אתה אוהד הפועל ת"א. אז אל תתגרה יותר מידי כי אנשים גם ככה עצבניים ועצובים מהמצב

the red king

New member
תקשיב (תקרא) רגע...

קודם כל תירגע. מספיק תקפת עכשיו גם תקשיב. דבר ראשון בקשר למה שרשמתי במשחק ההימורים: עובדה שיצאתי צודק (והיו לי אפילו 10 ניחושים, עוד 2 הייתי יכול לזכות באיזה 43,000 שקל) ובאר-שבע השיגה תוצאה עוד יותר גרועה ממה שרשמתי, חוץ-מזה גם אם הייתי שרוף מת על הפועל שלך - אני הרי משחק במשחק ההימורים הזה כי אני רוצה להשיג כמה שיותר תוצאות נכונות ולא יעזור לי בדיוק אם אני יחיה באשליות ואחשוב שב"ש יכולה לנצח, כשהיא לא, אולי לקוות בלב שאני טועה (אם הייתי אוהד אותם). חוץ-מזה דבר שני זה שאני רושם פה בפורום כי יש פה מנהל טוב שאני גם כותב בקומונה שלו (ואז באתי גם לפה) שעושה משחק הימורים נחמד מאוד ואז אני גם כותב בקשר לדברים אחרים, מה אסור? ולא, אני לא שמח שב"ש הפסידה כי אני גר בב"ש (!!!) ואני חושב שהפועל ת"א תלויה לרוב בעצמה שאני רוצה קודם כל שהיא תנצח כמובן אבל אני רוצה גם שהפועל ב"ש תצליח והערבים החארות האלה ירדו!!!
דבר שלישי אני לא מתגרה פה באף אחד, בסה"כ רשמתי שהפועל תפסיד (ולא כי אני שונא אותה או משהו) ומי שנראה פה הכי מעוצבן שהוא כותב איזה 15 תגובות על משהו קטן אחד שנראה לו לא בסדר זה אתה, אז תירגע בבקשה ורק שתידע שאני תמיד (ואולי עכשיו קצת פחות, אבל גם עכשיו) סימפטתי את הפועל ב"ש גם כי אני גר בב"ש ואני מאוד אוהב את העיר וגם כי יש לי (רובם) הרבה מאוד חברים שאוהדים אותה!
the red king

eranpes4

New member
תשמע ילד

לא איכפת לי את מי אתה אוהד כל עוד אתה לא מתגרה באוהדים (שהקבוצה חשובה להם) וכן לרשום: "לפחות בשנה הבאה יהיו חגיגות של עלייה " זה התגרות אז להבא תבדוק את עצמך

מכבי103

New member
על זה אני חייב להגיב מוצארט!!

אסי רחמים לא זרק את הקבוצה אלא הקבוצה זרקה אותו בשביל עוד כמה אלפיי שקלים שיירדו עם זינו ליגה בקשר למאור אלבז הוא שוער מוכשר שגדל במחלקת הנוער של מכבי תל אביב מקווה שעוד יחזור אלינו! יש אשם יחיד בירידה של קבוצתכם ליגה והוא ראש הקבוצה וכל המושחתים שמסביבו. למה לא תארגנו הפגנת מחאה במשך מספר שעות לידו ביתו של אלי זינו אל תתנו לו לנשום לחייך להנות. הוא הרס קבוצה שלמה ונוער מוכשר שנעלם אט אט בליגה השנייה. שיהיה לכם בהצלחה והפגנה היא כח להביע ולהשפיע!!!

למעלה