להתראות לכולם אני הולך!!!!!!!!!!!!!

lliioorr6

New member
להתראות לכולם אני הולך!!!!!!!!!!!!!

כן כן אני יודע שלא ביקרתי פה הרבה מאוד זמן ובטח רובכם כבר שכחתם אותי, לצערי הרב הייתי עסוק מעל הראש(זה לא תירוץ), אבל חברים זהו הגיע הרגע ואני עוד כמה ימים טס לטיול של אחרי צבא , שמונה חודשים במזרח(מתחיל בתיאלנד ממשיך לבורמה לאוס ויאטנם סין קמבודיה), אני יתגעגע לכולכם בעיקר לקבועים פה( מאור הבסיס לכל הפורום הזה אחי אתה תותח, מור (בן דור)והפיות מתי הולכים לאשדוד מתי?, אודלינה והשפכים וואלה את אחת התותחיות! מזכירה לנו כל פעם מחדש מי הורס לנו את המקום הכי יפה בארץ,אפרת נו יאללה תשתיני כבר בחליפה זה לא מגרד!, טל קפלן אם לא תאכל לא תגדל!!!! פינקיראסטה , אדון דרקון ובטח יש עוד הרבה קבועים ששכחתי אוהב את כולכם, תשמרו על הפורום הזה כמו שהוא! פשוט בן זונה!!!!!!!!! יאללה חברים אני מקווה שבימים הקרובים יהיה לי זמן להכנס אבל אני לא מבטיח כלום, שלום לכולם....

אודלינה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי

איך זכרת את כולם, יפה מצדך, תהנה המון בטיול, ותשמור על עצמך הכי חשוב, ואל תשכח לחזור! להת

PinkyRaSta

New member
רק טוב, תבלה ../images/Emo210.gif

ואגב זו הייתי אני שלא רוצה להשתין בחליפה D: וזה עושה לגרד הרבה מאוד ברגליים!

נכוןןןן

גם לי קרה היום...גירד לי בטירוףףףף בעעע צריך לגלוש עם קטטר חחח =\

maorubin

New member
מהההההה המהה אתה הולך?!?

בואנה לפחות תגידש שתנסה להיכנס משם ולספר לנו איך הולך ומה הולך איתך! שלפחות נרגיש טוב... חחח באיסה תאריך אתה נוסע?.... (אם לא תספיק לענות אז שיהיה לך הכי כיף בעולם!)

וואי גבר תהנה!!!

תהנה בטיול ואל תשכח להרים איזה מגבת או משהו..סתם סתם באמת תנצל את זה לפני שאתה נכנס לאזרחות וכמובן כשאתה חוזר תפציץ!

Ben Dor

New member
אויששש ליאור =[[

פיה שליייייי!! חחחחחח ככהאתה נוטש אותי =\ טוב תקשיב ותקשיב לי טווובב!!! איך שאתה חוזר אני נותנת לך מנוחה של שבוע ואתה בא לקחת אותי ונוסעים לאשדוד...בתקווה שנראה שם גם את טל קפלן ואת גיא אם הוא יחזור עד אז... יתגעגע המון תותח!!!

למעלה