להתראות לכולם - במיוחד לשוטרת

גולי*

New member
להתראות לכולם - במיוחד לשוטרת

זהו, פעם אחרונה שרואים את שמי בפורום זה. שוטרת - אני שמח שלא השכלת להשתמש בלוגו החדש שטרחתי לעצב כדי שיהיה הלוגו הרשמי של האתר. אני יעביר אותו לפורום סקס אחר אולי שם ינהגו בו ביתר כבוד. שרוני - היה נשכח ונסלח. רועיקו - זוכר את השיחה שלנו אתמול בערב? - מה יהיה אחרי שייגמר הקו..... כך את זה לתשומת ליבך. ביי לכולם גולי

לך גולי..........

אז אפשר אולי לקבל אישור לקעקע את הסמל במקום מוסתר על גופי.. בא לי לצרף אותו לקעקועים שיש לי כבר......:) חוקרת נ.ב: המישמות זה היה סה``כ משחק. אז קח הכל בכייף... למרות שאהבתי את הלוגו ולכן מבקשת אישור להשתמש איתו על גופי`-)

גולי*

New member
לחוקרת

מה הקשר משחק לא משחק אם אפשר להשתמש במשהו מועיל - זאת הצעת יעול - ביי

גולי*

New member
רק בשבילך - הנשוי

ןלך שוטרת יקרה אל תשתמשי בלוגו, משחק משחק - אבל אם את רוצה לקדם את הפורום לחדש, לעניין להוסיף לוגויים מקוריים, אז הנה הלוגו - ואם את רוצה להיות מנהלת של פורום - רגיל בלי עיצוב, בלי חדשנות, בלי כיף, וכו`וכו` זה עיניין שלך, אני לא נעלב בכלל אני רק חושב שאם את רוצה להצעיד את הפורום שלך קדימה, זאת ההזדמנות להתחיל

shoteret

New member
B-( זהו, שזה רק משחק

היי גולי, זה רק ספורט כדברי השיר הנודע השוטרת ערכה משחק בפורום ונתנה לכל אחד משימה אחד כתב שיר שני חיבר סיבות ושלישי סיפר על פנטזיה שהיתה ולך ניתנה משימה לוגו בציור או סתם איזה סקיצה ואכן ביצעת ותודה על העבודה הנאה אבל כל זה רק בכאילו אתה הבנת? ודבר אחרון, כולנו כאן למען הכיף שבחוויה ואם אינך מוצא כאן שום הנאה צא לדרכך ובהצלחה!!!! נוני

למעלה