להתראות לשבוע אני הולך לגיבוש טייס... אז אני לא אהיה פה שבוע... ביי ביי ובהצלחה לי
J jt7785 New member 16/8/03 #1 להתראות לשבוע אני הולך לגיבוש טייס... אז אני לא אהיה פה שבוע... ביי ביי ובהצלחה לי
S shmezz New member 17/8/03 #3 דורון ..זה פשוט לא ייאמן.... בייתי עכשיו בבקו"ם.. מלא חברים שלי התגייסו היום.. ומלא חברים שלי הלכו לגיבוש... עוד פעם יכולנו להגיד שלום.... בכל אופן מותק...תהנה..והמווווווווווווון בהצלחה
דורון ..זה פשוט לא ייאמן.... בייתי עכשיו בבקו"ם.. מלא חברים שלי התגייסו היום.. ומלא חברים שלי הלכו לגיבוש... עוד פעם יכולנו להגיד שלום.... בכל אופן מותק...תהנה..והמווווווווווווון בהצלחה
M michalas New member 18/8/03 #8 דורוני....../images/Emo12.gif אם אתה בגיבוש....שבוע.... איך תהיה בהופעה איך אני אראה אותך |אייקון של מיכל בהיסטריה| אם בכלל אני אבוא.... אה...ובהצלחה לך
דורוני....../images/Emo12.gif אם אתה בגיבוש....שבוע.... איך תהיה בהופעה איך אני אראה אותך |אייקון של מיכל בהיסטריה| אם בכלל אני אבוא.... אה...ובהצלחה לך
M michalas New member 19/8/03 #10 כןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif יאההה איזה כיףףףףףף
A air jordan New member 20/8/03 #12 מתי?!?!????? מתי ואיפה יש הופעה של היהודים?? תביאו לי קצת פרטים בבקשה אנשים.... וכמה זה עולה ואם יש עדיין כרטיסים
מתי?!?!????? מתי ואיפה יש הופעה של היהודים?? תביאו לי קצת פרטים בבקשה אנשים.... וכמה זה עולה ואם יש עדיין כרטיסים
S shmezz New member 20/8/03 #14 תראה...אני יודעת שלרוב זה קטע של כל הילדים בכיתה ח-י... אבל לנו שבאת הדיסקים שלהם יצאו בכיתה ח' שלנו זו תמיד תהיה אטרקציה.. אני אוהבת אותם ואני אוהב אותם.. ועכשיו הם פשוט מתקבמקים בגלל הדי וי די החדש...זה הכל...
תראה...אני יודעת שלרוב זה קטע של כל הילדים בכיתה ח-י... אבל לנו שבאת הדיסקים שלהם יצאו בכיתה ח' שלנו זו תמיד תהיה אטרקציה.. אני אוהבת אותם ואני אוהב אותם.. ועכשיו הם פשוט מתקבמקים בגלל הדי וי די החדש...זה הכל...