להתראות נוער לפיד

להתראות נוער לפיד

שלום לכולם לאחר כשמונה חודשים כרכז הנוער ביישוב, אני עוזב את תפקידי. רציתי לכתוב כאן כמה דברים על התפקיד, אך אסתפק במילים מרגשות שכתבו לי חניכי ב"נוער לפיד", נראה לי כי מכתב זה מבטא טוב ביותר את המעשה שנעשה בשמונת החודשים האחרונים. ולפניכם המכתב כלשונו. "כי כך דרכם של המבוגרים: תמיד צריך להסביר להם הכל" (מתוך הנסיך הקטן) אבל , עידו, אתה באמת הבנת אותנו, לבד. ולקבל אהדדה מאיתנו, זוהי משימה בכלל לא פשוטה. הצלחת להפוך את מקום הזה למשהו הרבה יותר טוב, נתת לנו מקום בו נוכל להנות וגם ללמוד בדרך מסויימת. הדרכת אותנו באמת בכל, והפקנו תוצרים מדהימים בזכותך: טקס רבין עיתונוער קורס מנהיגות צעירה קומקום יציאות מחוץ ליישוב מסיבת פורים (בעזרת חברי כיתות י' "מחוייבות אישית" יצאה מדהימה) מועדונוער השתפר- מבחינה חיצונית ויש עוד באמת הרבה אז עידו ואנחנו באמת ננסה לקצר... תודה רבה על הכל!!! על התמיכה, ההדרכה, הפרגון, והעידוד. בהצלחה רבה בהמשך הדרך. אומר ש"אין הנחתום מעיד על עיסתו"- אני כולי תקווה שתרמתי דבר מה ליישובכם.אני סמוך ובטוח שקידמתי מספר דברים הקשורים לבני הנוער ולנוער בפרט, היו שלום, ובהצלחה. עידו אהרונוביץ- רכז הנוער היוצא 050-6422911

lowii

New member
אולי כי שוב לא ידעו להעריך את הטוב?

הנוער דווקא יודע, יש אחרים שלא יודעים.

למעלה